Akbank İnternet Bankacılığı Şifresi Alma

featured

Akbank internet bankacılığı şifre almak isteyenlere özel olarak 2018 yılında Akbank’ın internet şubesine başarılı şekilde nasıl giriş yapılır? Bu sayfamızda yer alan bilgiler ile siz de akbank.com’u hemen kullanabilirsiniz.

 

Sizde Akbank Direkt internet bankacılığını kullanarak avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz. Akbank internet bankacılığı şifresi alma yöntemlerini sizler için bu sayfada hazırladık. Akbank’ın Direkt internet bankacılığı uygulaması ile tüm bankacılık işlemleri hızlı ve kolay adımlarla yapılmaktadır. Sizde Akbank Direkt’i kullanarak Eft, havale, ödemeler, kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu, ek hesap açılışı, e-vadeli hesap kullanımı ve diğer tüm bankacılık işlemlerini güvenli şekilde yapabilirsiniz.

AKBANK İNTERNET ŞİFRESİ AL

Çok avantajlı e-mevduat faizleri ile daha çok kazanmak istiyorsanız sizleri Akbank Direkt’e davet ediyoruz. Akbank Direkt uygulamasını indirdiyseniz yada Akbank Direkt internet şubesini (https://internetsubesi.akbank.com/WebApplication.UI/entrypoint.aspx) kullanmak istiyorsanız ilk olarak bu adrese girdikten sonra “Şifre Al” butonuna tıklayın. Karşınıza çıkacak menüde sizden Tc kimlik numaranız, Anne kızlık soyadının ilk ve son harfi, kart numarasının son 4 hanesi istenecektir. Bu bilgileri doldurdukan sonra şifre alma adımına geçmek için “Devam” butonuna tıklayın ve yeni şifrenizi oluşturun.

Ayrıca Akbank internet şifresi alabilmek için en yakın Akbank şubesinden müşteri temsilcisi aracılığıyla şifrenizi oluşturabilirsiniz. Konuyla alakalı yardım alabilmek için Akbank müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 25‘i arayabilir ve gerekli bilgiyi alabilirsiniz. Ayrıca “Cep Şifre” uygulaması ile Akbank Direkt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Cep şifre, Akbank Direkt girişlerinde cep telefonuna sms onayıyla şifre gönderme işlemidir. Akbank Direkt internete girişinizde müşteri numarası, kullanıcı kodu, Akbank Direkt şifresinin yanı sıra cep şifre de istenecek ve üst düzey güvenlik önlemiyle Akbank Direkt’e girmeniz sağlanacaktır.

Güvenlik Uyarısı: Akbank internet bankacılığı şifre al konumuza ek olarak şu uyarıyı da sizlere söyleyelim; Sizi arayıpta Akbank’ın müşteri temsilcisiymiş gibi davranan kişilerin istedikleri şifreleri kesinlikle vermeyin. Bankaların müşteri temsilcileri sadece Anne kızlık soyadının birkaç harfi, cep telefonunuz, doğum tarihiniz, tc numaranız gibi güncel bilgileri doğrulamak için isteyecektir. Akbank müşteri hizmetleri kesinlikli sizin şifrenizi sormaz ve öğrenmek istemezler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir