Akbank Kredi Kartı Şifre Alma

featured

Eğer siz de Akbank’ın kredi kartını aldıysanız bu adımda Akbank kredi kartı şifre alma yöntemleri sayesinde yeni kart şifrenizi alabilirsiniz.

 

Akbank, Türkiye’de en çok tercih edilen Akbank Axess kredi kartı ile avantajlı kampanyalarını sunmaya devam etmektedir. Siz de bu konu aracılığıyla Akbank kredi kartı şifre alma yöntemlerini öğrenebilir ve anında kartınıza yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Sms ile, müşteri hizmetlerini arayarak veya Akbank internet bankacılığından kart şifrenizi alabilirsiniz.

Akbank Kart Şifresi Alma

Akbank kredi kartınıza yeni bir şifre almak istiyorsanız sizler için önereceğimiz ilk yöntem; sms ile kart şifresi almaktır. Sms ile kart şifresi oluşturmak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra KKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifre almak istedğiniz kartınızın son 4 hanesini yazdıktan sonra 4425’e sms gönderin. (Örnek: KKSIFRE 4413)

Ayrıca bakın: Akbank banka kartı şifre alma

Akbank internet bankacılığından (https://www.akbank.com) şifre almak isteyenler giriş yaptıktan sonra Kartlarım > Şifre/Güvenlik > Şifre Belirleme sayfasına giderek yeni şifrelerini alabilir veya değiştirebilirler. Belirlenen şifre ilk alışverişte karta otomatik olarak yüklenecektir. Ayrıca Akbank müşteri hizmetleri 444 25 25‘i arayarak da kart şifresi oluşturabilirsiniz.

-> Akbank müşteri hizmetleri direk bağlanma 2018

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir