Burgan Bank Kredi Kartı Şifre Alma

featured

Eğer siz de Burgan Bank Bonus aldıysanız yeni şifre alabilmek için Burgan Bank Kredi Kartı Şifre Alma yöntemlerini kullanabilirsiniz.

 

2013 yılından itibaren “Burgan Bank” ismiyle duyduğumuz bu bankanın temelleri aslında 1989 yılında Tekfen Grubu tarafından atılmıştır. 1989’dan beridir hizmet veren Burgan Bank’tan siz de Bonus kredi kartı alarak avantajlı kampanyalardan yararlanabilirisiniz. Eğer Burgan Bank kredi kartını aldıysanız şimdi de Burgan Bank şifre alma adımına geçebilirsiniz demektir.

Burgan Bank Kredi Kartı Şifre Alma

Burgan Bank Bonus kredi kartına yeni şifre almak için pek çok yöntem bulunmaktadır. Ayrıca yeni şifrenin yanı sıra eski şifrenizi unutmuş da olabilirsiniz, yine bu konudan şifre alma işlemlerini uygulayabilirsiniz. Kredi kartınıza şifre alabilmek istiyorsanız sms, müşteri hizmetleri veya internet şubesi ile mobil şubeyi kullanabilirsiniz. Burgan Bank banka kartı şifresi alma işlemlerini sırasıyla belirttik.

Sms ile şifre al: SMS göndererek yeni şifre tanımlamak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra SIFRE 4 Haneli Şifre, Kartınızın Son dört rakamını aralarında bir boşluk bırakarak 8222’ye sms gönderebilirsiniz. Banka tarafından gönderilen smslerden ücret alınmaz. Sizin göndereceğiniz smslerden ise gsm firmanızın ücret tarifesi uygulanacaktır. Ayrıca cep telefonu güncel olmayan kişilerin en yakın Burgan Bank şubesine giderek numarasını güncellemesi gerekebilir.

Müşteri hizmetlerinden şifre alma: 0850 222 8 222 numaralı Burgan Bank müşteri hizmetleri numarasını arayarak siz de kartınız için şifre alabilirsiniz. Ayrıca Burgan Bank internet şubesine (https://www.burgan.com.tr) giriş yaparak da yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz.

-> Akbank internet şifresi alma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir