Denizbank Kredi Kartı Şifresi Alma

featured

Eğer siz de Denizbank Bonus kredi kartınızı aldıysanız bu sayfamız aracılığıyla Denizbank kredi kartı şifre alma yöntemleri sayesinde yeni şifrenizi alabilirsiniz.

 

Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartları arasında yer alan Bonus kartınızı Denizbank’tan alabilirsiniz. Eğer sizin de başvurunuz olumlu sonuçlanmış ve kartınız size ulaşmışsa Denizbank Bonus şifre alma adımlarını tamamlayabilirsiniz. Kısa bir sms göndererek yeni şifrenizi alabilir, kartınızı kullanıma açtırabilirsiniz.

Denizbank Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Yeni kredi kartınızı internet alışverişlerinde, normal alışverişlerde ve atm’lerde kullanmak için şifre oluşturmanız gerekmektedir. Sms ile yeni şifre alabilmek için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra, SIFRE yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak kendinizin belirlediği 4 haneli şifrenizi de yazdıktan sonra yine bir boşluk bırakarak kartınızın arka tarafında yer alan 3 haneli rakamını yazıp 3280’e SMS gönderin. (Örnek sms: SIFRE 4451 256) Ek kart sahibi olan kişiler sms ile şifre alabilmek için kendi isimlerine kayıtlı telefon numarasıyla sms şifresi alabilmektedir.

İnternet Bankacılığından şifre alma: Yukarıda sms ile şifre alma yöntemini açıkladık. Eğer internet bankacılığından şifre oluşturmak istiyorsanız Denizbank internet şubesine girdikten sonra “Güvenlik ve Ayarlar / Şifre-Parola İşlemleri” menüsünden Denizbank Bonus kredi kartı şifresi alma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

– Garanti Bankası kredi kartı şifre alma
– Akbank kredi kartı şifre alma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir