Ptt İnternet Bankacılığı Şifresi Alma

featured

PTT internet şubesi şifre alma işlemlerini bu sayfada açıklıyoruz. Sizde Ptt ipç şifre alma yani internet bankacılığını aktif ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Türkiye’nin en eski kurumu  PTT üzerinden bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Ptt internet bankacılığı şifre alma yöntemlerini araştıranlar için bu sayfamızı hazırladık. Türkiye’nin her yerde şubeleri bulunan Ptt üzerinden sizde kredi başvurusu yapabilir, eft havale gönderebilir yada diğer bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ptt’nin internet şubesine giriş yapabilmek için öncelikle internet şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Ptt online işlemler giriş yaptıktan sonra yukarıda sayılan tüm işlemleri güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

PTT İNTERNET ŞİFRESİ ALMA
PTT, daha çok kargo ve posta hizmetleriyle anılsa da, Ptt Bank adı altında hizmet veren bu kurumun üzerinde banka işlemleri de yapılabilmektedir. Ptt internet bankacılığını kullanmak için ilk olarak PTT’den hesap açmanız gerekiyor. Bu hesaba İPÇ hesabı yani posta çeki hesabı denilmektedir. Hesabınızdan ptt ipç şifresi ile istediğiniz zamanda para çekebilir, para yatırabilir yada havale, eft gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızda bulunan parayı ayrıca Ptt atmlerinden de çekebilirsiniz. Ptt kart ile alışveriş de yapılabilmektedir. PTT İPÇ şifresi alma sırasında bir çok kişi Ptt ipç şifresi yeteri kadar karmaşık değildir sorunu karşılaşmaktadır. Ptt ipç şifresi güncelleme yada alma konusunda bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz. PTT internet bankacılığı şifresi almak için:

  • PTT internet sitesinin sağ üst köşesinde yer alan “İnternet Bankacılığı” seçeneğine tıklayın.
  • “Yeni Şifre Al / Şifremi Unuttum” butonuna tıklayın.
  • Sistemde kayıtlı olan T.C. numaranız ve telefon numaranızı girin ve “Giriş” butonuna basın.
  • Telefon numaranıza gelen doğrulama kodunu ekrana girin.
  • İstenilen bilgileri doldurduktan sonra şifre alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

 

Eğer numaranızda hata varsa veya numaranızı değiştirdiyseniz, PTT şubesine giderek yeni numaranızı sisteme ekletmeniz gerekmektedir. Aksi halde PTT sisteminde kayıtlı olmayan telefon numaranızla internet bankacılığı işlemi yapılamaz.

PTT BANK İNTERNET ŞİFRESİ NASIL ALINIR?
Ptt bank şifresi almak için ilk olarak Ptt şubesine başvurup hesap açtırmanız gerekmektedir. Hesap açtırdıktan sonra yine internet bankacılığı için de şifre alabilir ve oluşturabilirsiniz. Bu şifreyi aldıktan Ptt internet bankacılığına giriş yapabilir ve tüm işlemlerinizi güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Ptt internet bankacılığı giriş sayfasında bulunan “Yeni şifre al” butonuna tıkladıktan sonra istenilen bilgileri girdikten hemen sonra yeni şifrenizi alabilirsiniz.

İlgili sayfa: Ptt ipç şifresi alma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir