Yapı Kredi Kredi Kartı Şifresi Alma

featured

Siz de Yapı Kredi’den kredi kartı almışsanız ilk olarak şifrenizi oluşturmalısınız. Yapı Kredi kredi kartı şifresi alma yöntemleri sayesinde siz de kredi kartınızı kullanıma açtırabilirsiniz.

 

Türkiye’de en çok tercih edilen kredi kartlarından birisi olan World kredi kartını siz de alarak, avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Yapı Kredi kart şifresi alma yöntemleri ile siz de yeni kredi kartınıza şifrenizi tanımlayarak hemen kullanıma açtırabilirsiniz. Yapı Kredi World, Yapı Kredi World Gold, Yapı Kredi World Platinium, Yapı Kredi adios, Yapı Kredi adios premium, Yapı Kredi Crystal, Yapı Kredi Play, Yapı Kredi Opet, Yapı Krdei KoçAilem kartlarını siz de alarak alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Aşağıda bulunan kanallar ile hemen yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz.

YAPI KREDİ KREDİ KART ŞİFRESİ ALMA

Yukarıda saydığımız Yapı Kredi Bankası bünyesinde kullanılan kredi kartları, elinize ulaştıktan sonra şifresini kendiniz belirlemelisiniz. Güvenliğiniz açısında yeni oluşturacağınız şifrenizi belirli bir yere not etmeyin ve başka bir kişiye söylemeyin. Yapı Kredi kart şifresi oluşturmak için ayrıca aşağıda  sizler için açıklamalar yaptık. Kart şifrenizi müşteri hizmetlerini arayarak veya sms göndererek alabilirsiniz.

Sms ile: SIFRE boşluk kart numaranızın son dört rakamı ve kart arkasında bulunan 3 haneli güvenlik numarasını ve 4 haneli oluşturacağınız şifrenizi yazarak 4440’a sms gönderin. (Örnek sms: SIFRE 4440 773 1154)

İnternet bankacılığı: Yapı Kredi internet şubesi üzerinden (Şifre oluşturma) linkine tıklayarak şifrenizi oluşturabilirsiniz. Kırmızıyla işaretli şifre oluşturma linkinden sonra Yapı Kredi’nin sitesine yönlenebilirsiniz. Eğer internet bankacılığı şifrenizi almadıysanız, Yapı Kredi internet şifresi alma sayfamıza bakabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri: Yapı Kredi müşteri hizmetleri numarası 444 0 444‘ü arayarak, 3-1 tuşlarına bastıktan sonra kredi kartı şifresi oluşturabilir veya mevcut kart şifrenizi değiştirebilirsiniz.

ATM: Yapı Kredi atm’lerinden Kullanıcı işlemleri / Kart şifresi değiştirme menüsüne gelerek şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Yapı Kredi TLcard (banka kartı) şifresi oluşturmak istiyorsanız, 444 0 444 numaralı Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetlerini aradıktan sonra 3 ve ardından 2 tuşuna bastıktan sonra ilgili menüye aktarılır ve yeni kart şifrenizi oluşturabilirsiniz. Güvenliğiniz için yeni oluşturacağınız kart şifrenizi ezberleyiniz ancak kesinlikle bir yere not etmeyiniz. Şifrenizi saklamak için her türlü sorumluluk size ait olacaktır. Siz de bu sayfada yer alan yöntemler ile Yapı Kredi kart şifresi alma kanallarından  yeni kartınıza şifre alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir