A Bank Taşıt Kredisi 48 aya kadar vadeyle sunuyor

featured

Taşıt kredisi kampanyaları ve bilgilerini sunmaya devam ediyoruz. Alternatif Bank (A Bank) taşıt kredisini 48 aya kadar vadelerle ave düşük faiz oranlarıyla sunuyor.

 

A Bank (Alternatif Bank) “herkesin bir aracı olsun” sloganıyla yola çıkarak taşıt kredisi kampanyaları arasında yer alarak 48 aya varan vade seçenekleriyle sizlere hayalinizdeki araca kavuşma fırsatı sunuyor.

Yirmibeş yıldır hizmette olan Alnernatif Bank, yaptığı taşıt kredisi kampanyası ile sizlere hem sıfır km araç sahibi olmanızı sağlıyor, hem de beş yaşa kadar olan 2. el araçlar için taşıt kredisi kampanyası sunmaktadır. Hemen A Bank şubelerine başvuru yaparak hayalinizdeki araca taşıt kredisi kampanyası ile sahip olabilir, kredinizi kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Taşıt kredisini araç ipoteği karşılığı veren Alternatif Bank, kredi borcunuzun sona ermesiyle beraber satın aldığınız taşıt üzerindeki rehin işlemlerini kaldırır. Yani siz borcunuzu ödeyene kadar bankalar araçlarınızın sahibi olurlar. A Bank bazı durumlarda sizlerden kefil yada teminat talep etme hakkına sahiptir.

A Bank, taşıt kredilerini sadece Türk Lirası üzerinden sunmakta olup; hayat sigortası, kasko ve trafik sigortasının yaptırılmasını zorunlu tutmaktadır.

 

 

 

A Bank Taşıt Kredisi Başvurusu İçin Neler Gereklidir?

A Bank’tan taşıt kredisi kullanacak kişiler için gereken belgeleri araştırdık.

Kimlik belgeniz
Elektrik, su, doğalgaz gibi fatura
Gelir belgesi
Alacağınız taşıtın ruhsatı yada fotokobisi

A Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

A Bank taşıt kredisi için 48 aya varen vade seçeneklerini sunarken sizlere %1.35’den başlayan faiz oranlarıyla kredi sunmaktadır.

Yukarıdaki belgelere istinaden A Bank sizlerden bazı ek belgeler daha talep edebilmektedir. A Bank’ın 444 00 55 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir