En Uygun Taşıt Kredisi Hangi Banka Veriyor

featured

Yeni bir araba sahibi olmak isteyenler en uygun taşıt kredisini hangi banka veriyor diye sormaktadır. Peki en uygun taşıt kredisi hangi banka faiz oranları ile tercih edebiliriz.

 

En uygun taşıt kredisi hangi banka veriyor diye merak edenler, kredibankalar.com araştırma ekibi olarak bu konuyu hazırladık. Kredi bankalar sitesi hiçbir kurum ve kuruluşla bağlantısı olmayıp, bireysel çalışmalarıyla bankalardan kredi çekmek isteyen kişilerin “daha uygun koşullarda” kredi alabilmeleri için bilgilendirici yazılar paylaşmaktadır. Bu yazımızda da en uygun faizli taşıt kredisi veren banka 2018 yılında hangisi diye merak edenler içindir.

 
İlgili içerik: Taşıt kredisi faiz oranları karşılaştırma

En Uygun Taşıt Kredisi 2018

En uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi veren bankalar arasında Ziraat Bankası, Teb, Garanti Bankası, Akbank, Odeabank, Vakıfbank, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank ve diğer bankaların 2018 yılı taşıt kredisi verilerine ulaştık. Buna göre aşağıda sizler için hazırladığımız tablodan en uygun faiz oranlı araç kredisini seçebilir ve hemen bir taşıt kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İşte en uygun taşıt kredisi veren bankalar. (Araç kredisi faiz oranları 2018 konusundan da inceleyebilirsiniz.)

 Banka  Faiz oranı (Taşıt Kredisi)
Ziraat Bankası %1,21
Akbank %1,25
Türkiye İş Bankası %1,25
Albaraka %1,30
 

Denizbank

%1,31
Yapı Kredi %1,34
Anadolubank %1,35
Qnb Finansbank %1,35
TEB %1,37
Odeabank %1,40
Burgan Bank %1,42
 
HSBC %1,44
İNG BANK %1,44
 
Fibabanka %1,49
İCBC %1,60
Bank Pozitif %1,59

Diğer yandan bankaların taşıt kredisi kampanyalarını bekleyerek araç alırken daha uygun faiz oranlarıyla kredinizi kullanabilir ve kar elde edebilirsiniz. En uygun araç kredisi veren banka 2018 yılı verilerini sizler için hazırladık. Bu bankalardan birisini tercih ederek araç kredisi alabilirsiniz. Ayrıca son çıkan yasal düzenlemeye göre araç kredileri, aracın 100 bin TL’ye kadar olan değerinin %70’ine, 100 bin TL’nin üzerindeki değerin ise %50’sine kadar verilmektedir.

İlgili yasal düzenleme için tıklayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir