Taşıt Kredisi Faiz Oranları Karşılaştırma

featured

Taşıt kredisi faiz oranları karşılaştırma ✓ Taşıt kredisi karşılaştırma ve hesaplama ✓ Araba kredisi karşılaştırma ✓ bankaların taşıt kredisi faiz oranları 2018 yılı verileri bu sayfada.

 

2018 yılının gelmesiyle çoğu kişi yeni ve ikinci el araba satın almak istemektedir. Özellikle kredili araç satışları arttığı için bizde sizler için, taşıt kredisi faiz oranları karşılaştırma yaparak 2018 yılına ait bankaların kredi faizlerini liste halinde hazırladık. Sizde bu konudaki bilgilere göre en  uygun faizli taşıt kredisini bulabilir ve hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Konumuzun detaylarında faiz oranları, taşıt kredisi hesaplama örnekleri, taşıt kredisi çekmek ile ilgili detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Taşıt Kredisi Karşılaştırma

Kredi bankalar olarak, en çok tercih edilen bankaların faiz oranlarını resmi internet sitelerinden bulduk ve aşağıdaki tabloları hazırladık. Konunun başında hatırlatmak gerekirse; Taşıt kredilerinde 2018 yılında çıkan yasaya göre aracın 100.000 TL’ye kadar olan değerine %70’e kadar, 100 bin liranın üstündeki kısma ise %50 kredi imkanı sunulmaktadır. Yani 100 bin liralık bir araca 70 bin liraya kadar kredi çekebilirsiniz. (Bu rakam sizin kredi notunuz, banka siciliniz, kredi limitiniz ve aylık gelire göde değişkenlik gösterebilmektedir*) İkinci el yada sıfır araç fark etmeksizin bu yasa tüm kredili araçlarda geçerlidir. Daha önceki yıllarda ise 50 bin liraya kadar olan değere yüzde 70, geri kalanına ise yüzde 50 kredi verilmekteydi. Tüm bankalar bu şartlara göre taşıt kredisi verirken, yukarıda da belirttiğimiz gibi sizin kredi notunuz ve bazı kriterleriniz taşıt kredisi başvurusunda etkili olmakadır.

Güncel içerik: Taşıt kredisi yüzde kaç verilir?

Aşağıda yer alan en çok talep gören bankaların faiz oranları, ilgili bankanın resmi web sitesinden alınmıştır. Bankalar, piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirebilir, yükseltebilir ve kampanyalar ile indirim yapabilir. Lütfen kredi başvurusu yapmadan önce güncel faiz oranlarını kontrol ederek başvurunuzu yapınız. Araç kredisi karşılaştırma için faiz oranları faiz oranları hesaplamasını, 48 ay 50.000 TL’lik ikinci el araç alımı için yapılmıştır. Bazı bankalarda vade sayısı ve kredi miktarı değiştikçe, faiz oranları da değişebilmektedir. Ayrıca sıfır araba kredisi faiz oranları da bazı bankalarda daha uygun olabilmektedir. Yeni yada ikinci el araba kredisi almak isteyenlere araba kredisi faiz oranları 2018:
 

Bankaların taşıt kredisi faiz oranları karşılaştırması  
Banka Faiz oranı
İNG BANK %1,54
AKBANK %1,43
DENİZBANK %1,56
GARANTİ BANKASI %1,55
İŞ BANKASI ✓ %1,32
ZİRAAT BANKASI %1,35
QNB Finansbank %1,52

 

Yukarıdaki hesaplama 50.000 TL 48 ay vadeli, ikinci el taşıt kredileri için hesaplanmış olup faiz oranları kredi vadesi, miktarı ve aracın özelliklerine göre değişebilmektedir. Karşılaştırmamıza bakılırsa en uygun taşıt kredisi veren bankanın İş Bankası olduğu görülmektedir. Ayrıca taşıt kredilerinde sigorta masrafları ve ek masraflar da çıkabileceğini göz önünde bulundurunuz. Ek olarak aşağıya 17 bankanın faiz oranlarını hazırladık. Sıralama rastgele olarak yapılmış olup, faiz oranlarını inceleyerek en uygun taşıt kredisini hangi bankanın verdiğini tespit edebilirsiniz. Sıfır araç kredileri için faizler bazı bankalarda farklılık gösterebilmektedir.

 

Banka adı Faiz oranları

 

Ziraat Katılım 1,25
Ziraat Bankası 1,35
Vakıfbank 1,26
Halkbank 1,31
ICBC 1,31
Kuveyt Türk 1,36
Yapı Kredi 1,34
Denizbank 1,56
Albaraka 1,60
A Bank 1,34
Garanti Bankası 1,39
Türkiye Finans 1,28
Akbank taşıt kredisi 1,43
İş Bankası 1,44
TEB 1,45
QNB Finansbank 1,52
İNG Bank 1,54

 

Uyarı: Yukarıda yer alan faiz oranları, piyasa koşullarına göre bankalar tarafından değiştirilebilmektedir. Sıralama faiz oranlarına göre yapılmamıştır, en uygun taşıt kredisi faiz oranını bulmak için listeyi incelemeniz gerekir. Taşıt kredisi başvurusunda bankalar kefil ve ek belge isteyebilmektedir.

 

 

 

Benzer içerikler:

 
Araç kredisi alma şartları
Faizsiz taşıt kredisi veren bankalar
En uygun taşıt kredisi hangi banka veriyor
 

 

 
Akbank taşıt kredisi faiz oranları

Akbank’tan en uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullanmak ister misiniz? Sizler için Akbank taşıt kredisi hesaplaması yaptık: 50.000 TL 48 ay vadeli Akbank taşıt kredisinde; 1537 TL aylık taksit miktarı çıkmaktadır. Bu krediyi %1,43 faiz oranıyla
kullanabilirsiniz.

 

 

 
Garanti taşıt kredisi faiz oranları

Garanti Bankası’ndan taşıt kredisi çekmek isteyen kişiler: 50.000 TL 48 ay vadeli ve %1,55 faiz oranlı araç kredisi için; aylık 1.584 TL kredi ödemesi, toplamda 76.000 TL geri ödemesi olacaktır.

 

 
İng Taşıt Kredisi Hesaplama 2018

İNG Bank’tan taşıt kredisi kullanmak isteyen kişilere özel olarak ing taşıt kredisi hesaplama yaptık. 50.000 TL 48 ay vadeli taşıt kredisi için; %1,54 faiz oranı, 1580 TL aylık ödemesi, 76.000 TL toplam ödemesi bulunmaktadır.

 

 
Denizbank taşıt kredisi faiz oranları

Denizbank’tan taşıt kredisi kullanmak isteyenler için hesaplama yaptık. 50.000 TL 48 ay vadeli taşıt kredisi için Denizbank’ta %1,56 faiz oranı bulunmaktadır. Aylık 1587 TL taksit ödemesi, 76.250 tl toplam ödemesi olacaktır.

 

 
İş Bankası taşıt kredisi faiz oranı

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi kullanmak isteyenler için faiz oranlarına bakarak hesaplama yaptık. İş Bankası 50.000 TL 48 ay vadeli %1,32 faiz oranlı kredisi için; aylık 1495 TL taksit ödemesi bulunmaktadır. Bu krediye toplam geri ödeme miktarı ise 71.770 TL olacaktır.

 

 
Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları

Ziraat’ten taşıt kredisi çekmek isteyenler için faiz oranlarına bakarak heasplamalar yaptık. Buna göre, Ziraat 50.000 TL 48 ay vadeli, %1,35 faizli taşıt kredisi için; aylık 1506 TL taksit ödemesi olacaktır.

Taşıt Kredisi Faiz Oranları Karşılaştırma

Taşıt kredisi başvurusu için banka şubesine gitmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra ön başvuru için bankaların resmi web sitesini kullanabilir yada mobil bankacılıktan başvurunuzu yapabilirsiniz. 2018 yılında taşıt kredisi faiz karşılaştırma bu sayfadaki gibidir. Bu konuda yer alan faizleri inceleyerek en uygun araç kredisi kullanabilir ve kredi kullanırken daha düşük faizli krediyi bularak kar edebilirsiniz.

Herkese taşıt kredisi veren bankalar, Akbank, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, İş Bankası, Denizbank, İng Bank taşıt kredisi hesaplamaları yukarıda yapılmıştır. Bu hesaplamaları inceleyebilir yada bankanın sitesinden daha detaylı hesaplamalar yapabilirsiniz. İş Bankası’nda oldukça düşük faizlerle taşıt kredisi verilirken, bu oran düşük faizlerle kredi veren banka olarak bilinen İng’de adeta tavan yapmaktadır. İng taşıt kredisini %1,54’den vererek taşıt kredilerine sıcak bakmadığını da göstermiştir. Hangi bankadan taşıt kredisi alacağınıza siz karar veriniz. Ayrıca maaş hesabı yada vadeli hesabını kullandığınız bankadan da taşıt kredisi için teklif alınız çünkü müşterisi olduğunuz banka size özel taşıt kredisi karşılaştırma verebilmektedir. Yüksek faizli krediler kullanmak yerine daha uygun faizli kredi kullanmak daha mantıklı bir seçimdir. Sitemizi takip ederek en uygun kredileri öğrenebilir ve bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir