TEB Altın Hesabı Açma

featured

Altın hesabı açarak yeni yıla birikim yaparak başlayabilirsiniz. Yazımızda, Teb altın hesabı açma konusunu okuyabilirsiniz.

Günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı vatandaşlarımız birikim yapmaya başladı. Paramızı veya altınımızı değerlendirebildiğimiz her türlü aracı seviyoruz. Son zamanlarda bankaların altın hesapları da vatandaşlarımızın ilgi odağı oldu. Türkiye’nin en iyi bankaları arasında gösterilen Teb, altın hesapları için araştırma yaptık. Teb altın hesabı açma konulu haberimizi okuyarak sizler de, gram bazında altınlarınızı değerlendirebilirsiniz. Zarar ve riskten kurtularak gelecek yıllara birikim yaparak girebilirsiniz. Sizler de, Teb altın hesabını açarak, altınlarınızı güvence altına alabilir, kazanç sağlayabilirsiniz.

Teb altın hesabı açma

 

 

Diğer bankalarda olduğu gibi Türkiye Ekonomi Bankası da vatandaşlara, vadeli ve vadesiz altın hesabı açma imkanı sunuyor. Gram bazında altın tasarrufu yapmak için vatandaşlar bankaların, altın hesaplarını kullanıyor. Teb vadesiz altın hesabınızı, 1000/1000 saflıkta yani 24 ayarda açabilirsiniz. Minimum 0,01 gram ve katları olmak üzere altın alım ve satımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Türk Lirası ve USD cinsinden altın alım- satımı gerçekleştirebilirsiniz. Teb vadesiz hesabınızı mesai saatleri içinde şubelere giderek açabilirsiniz. İnternet adresinden, çağrı merkezi ve atm’lerden de 7 gün 24 saat açabilirsiniz. Teb saat 09:00- 17:30 saatlerinde gün içi altın kurlarını, 17:30- 09:00 saatlerinde de tatil altın kurları yayınlanmaktadır. Eğer sizler de en güncel altın kurları ile işlem yapmak istiyorsanız, bu saatlere dikkat ederek, işlemlerinizi yapabilirsiniz.

TEB’de altın hesabı açabilmek için öncelikle banka hesabınız olması gerekmektedir. Eğer TEB’de hesabınız yoksa hesabınızı açtıktan sonra TEB internet bankacılığı üzerinden altın hesabı açabilir, yatırımlarınızı internet şubesinden veya mobil şubeden yapabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Altın hesabı hangi banka avantajlı?

Vadeli altın hesabınızı ise minimum 5 gram ile açabilirsiniz. Teb vadeli hesabınızda altınınızı uygun faiz oranları ile kolayca değerlendirebilirsiniz. 1 yıla kadar istediğiniz zamanda vade ayarlayarak kazanç sağlayabilirsiniz. Vadesiz altın hesabında olduğu gibi vadeli altın hesabınızı açmak için de, mesai saatlerinde şubeye gidebilirsiniz. İnternet adresinden, çağrı merkezi ve atm’lerde de 7/24 açabilirsiniz. Teb’in anlaşmalı olduğu kuyumcular ya da altın günleri uygulamasını kullanarak vadesiz hesabınıza havale edilen altınlarınızla, avantajlı faiz oranlarından yararlanıp, vadeli altın hesabınızı açabilirsiniz. https://www.teb.com.tr/upload/PDF/anlasmali%20kuyumcu%20listesi/anlasmali_kuyumcular_%2011_07_2018.xlsx.pdf vermiş olduğumuz linkten, Türkiye Ekonomi Bankası’nın anlaşmalı olduğu kuyumcuları inceleyebilirsiniz.

Altın günü uygulamasına d https://www.teb.com.tr/upload/PDF/altin_gunleri/altin_gunleri_10_11_2018.pdf adresinden ulaşabilirsiniz. Sizler de, altın hesabı açarak, birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Teb altın hesabı açma, vadeli ve vadesiz altın hesapları hakkında bilgi sahibi olarak, altınlarınızı güvence altına almaya başlayabilirsiniz. Siz de Türk Ekonomi Bankası’ndan altın hesabı açarak altınlarınızı bankada değerlendirebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir