TEB Bonus Kredi Kartı Limit Arttırma

featured

TEB Bonus Kredi kartınızın limiti yeterli değil mi? O halde siz de, Teb kredi kartı limit arttırma talebini bankaya iletebilir ve limitinizin yükselmesini sağlayabilirsiniz.

 

Siz de TEB Bonus kredi kartı kullanarak avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Eğer kredi kartı limitiniz yetmiyorsa, Teb kredi kartı limit arttırma için aşağıda yer alan yöntemlerden birisini deneyebilir, bankaya limit arttırımı için başvuru yapabilirsiniz.

TEB KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA

Teb’in Bonus dünyasında yer alan kredi kartına sahip olarak tüm Bonus kampanyalarından siz de yararlanabilirsiniz. Bankaya düzenli limit arttırım talebinde bulunarak, eğer ödemelerinizde bir sıkıntı olmuyorsa sürekli olarak limitinizin yükselmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle alışverişlerde limit sıkıntısı yaşamaz, doya doya kredi kartınızı kullanabilirsiniz. Aşağıda yer alan yöntemler sayesinde TEB’e kredi kartı limit yükseltmek için başvuruda bulunabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri: TEB müşteri hizmetleri numarası 0850 200 0 666 numarasını arayarak limit arttırım talebi için başvuru yapabilirsiniz.

Sms ile: Düzenli limit arttırma talebi vermek istiyorsanız cep telefonunuzun sms bölümünü açtıktan sonra, LIMIT yazıp 4616’ya sms gönderin. Bu sms’i bankanıza kayıtlı cep telefon numarasından yollamanız gerekmektedir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda kart limit başvuru uygun olması halinde size haber verilerek arttırılacaktır.

Banka şubesinden: En yakın TEB şıubelerine giderek kart limitinizi arttırmak için başvuru yapabilirsiniz.

İnternet & Mobil şube: TEB internet şubesi (https://www.teb.com.tr) veya TEB mobil şubeden limit arttırım talebini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Siz de bu sayfada yer alan bilgiler ile Teb kredi kartı limit yükseltme işlemlerini yapabilirsiniz. Ayrıca diğer bir konu olan Akbank kredi kartı limit arttırma sayfasından da Akbank Axess kredi kartının limitini yükseltmek için seçeneklere göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir