Teb Cebe Havale Nasıl Yapılır

featured

Bankaların cebe havale konularını sizlere iletmeye devam ediyoruz. Teb cebe havale nasıl yapılır, Teb cebe havale gönderme yada çekme işlemleri için konumuzu inceleyebilirsiniz.

 

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Türkiye’de hizmet veren özel bankalar arasında faaliyetlerine devam etmektedir. Teb cebe havale gönderme yapmak isteyenler yada Teb’den cebe havale gelen kişiler için nasıl çekildiğini sizlerle paylaştık. Sizde Teb’den bir cep telefon numarasına para gönderme yada alma istiyorsanız dikkatli şekilde inceleyin. Bu konuyu inceledikten sonra cebe havale işlemini başarılı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Teb Cebe Havale Gönderme

Teb Bankası, günümüzde hizmet veren ve teknolojiyi yakından takip müşterilerine sunmaktadır. Teb’in cebe havale gönderme işlemi çok basittir. Ancak bundan önce sizlere cebe havale konumuzu kısımlı olarak paylaşacağımızı belirtelim. Öncelikle Teb’in cebe havale işleminin ne olduğunu, daha sonrasında ise Teb Bankası’nın cebe havale gönderme işlemini aktaracağız. En son ise Teb cebe gelen parayı çekme işlemini net bir şekilde açıklayacağız. İşte sizler için cebe havale gönderme/alma işlemlerinin ayrıntıları ve nasıl yapıldığı hakkında bilgiler. Sizde Türk Ekonomi Bankası (TEB)’den cebe havale uygulaması ile kolaylıkla para gönderebilir yada cebe gelen parayı kolaylıkla çekebilirsiniz.

Teb Cebe Havale

Başka bir kişinin cep telefonuna para göndermek istiyorsanız ilk olarak Cepteteb ya da Teb internet şubesine giriş yapınız. Daha sonra ise para transferi/ Cebe para gönderme menüsüne gelin. Sonrasında ise para göndermek istediğiniz kişinin cep telefon numarasını ve göndermek istediğiniz para miktarını yazın. Onayladıktan sonra her iki tarafa da bilgilendirme mesajı gidecektir. Karşı tarafa ayrıca para çekebilmesi için bir şifre gelecektir. Bu sms’e gelen şifre sayesinde karşı taraf kolaylıkla TEB bankamatiklerinden para çekebilmektedir.

Teb Cebe Gelen Para Nasıl Çekilir?

Teb Bankası’ndan cebe gelen parayı çekmek istiyorsanız en yakın Teb atm(bankamatik)’lerine gitmeniz gerekmektedir. Atm üzerinden kartsız giriş yaparak, para çekme menüsünden cebe havale menüsüne geliniz. Daha sonra ise size gelen şifreyi, cep telefon numaranızı, gelen miktarı ve istenilen bilgileri doğru şekilde girdikten sonra paranızı hemen çekebilirsiniz. Teb cebe havale nasıl yapılır yaptıktan sonra karşı taraf parayı çekmezse banka tarafından otomatik olarak para gönderen kişinin hesabına aktarılmaktadır. Normalde 1 haftada geri gönderilen para, bankaların insiyatifindedir. Cebe havalede gönderilen para çekilmezse ayrıca komisyon ve benzeri ücretler de göndericiye iade edilmektedir.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir