Teb İhtiyaç Kredisi Kampanyası

featured

Teb İhtiyaç Kredisi kullanmak isteyenler için birçok kampanya sunmaktadır. Teb İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2017 yılında da cazip oranlarla size sunulmaktadır. Kredi çekmek isteyenler aşağıdaki konuyu incelebilirler.

 

TEB’den kredi kullanmak isteyen kişiler için sevindirici bir haberimiz var. Teb’in mobil uygulamasını kullanan kişiler avantajlı faiz oranlarından faydalanabilecek. Ancak ondan önce TEB’i tanıyalım.

Teb, tüm finansman işlemlerde müşterilerine hizmet vermektedir. 1927 yılında Kocaeli Halk Bankası adı altında kurulmuş olan banka; 1982’de Çolakoğlu Grubu bünyesine alınarak genelmüdürlüğü İstanbul’a taşınmış ve Teb (Türk Ekonomi Bankası) adı altında faaliyet göstermeye başlamış. Teb, Türkiye’de müşterilerine sunduğu hizmetle beraber büyüyen bankalar arasında yer almaktadır. Teb kredi başvurusu yapmak isteyenler için kredi kampanyası olarak sunulmaktadır. Teb’in 2013 yılı sonuyla beraber yaklaşık olarak 5.4 milyon müşterisi bulunduğu bilinmektedir.

Teb Kredi Başvurusu Kampanyası

Cepteteb kullanan Teb müşterilerine özel olarak sunulan kampanya kapsamında faiz oranları %1,25‘e düşürülmüş olarak görülmektedir.

Cepteteb kurulumu nasıl yapılır?

Teb’in bankacılık işlemleri için müşterilerine sunmuş olduğu android ve ios uygulaması cepteteb’i indirerek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Oldukça teknolojik imkanlarla donatılan uygulamanın başlıca özelliklerine bakacak olursak piyasa bilgilerini izleyebilme, Teb Atm ve Şubelerini öğrenebilmek, Kredi kartı işlemleri, ödeme işlemleri, kredi başvuruları, e-vadeli hesap işlemleri, para gönderme, havale, eft gibi başlıca bankacılık işlemlerinden faydalanabileceğiniz gibi şans oyunları oynamak gibi pek çok özellikle donatılmıştır. Teb’i telefonunuza indirerek uygulama ayarlarını yaptıktan sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Cepteteb Kredi Faiz Oranları Tablosu:
KREDİ TUTARI (TL) VADE (AY) AYLIK ÖDEME (TL) FAİZ ORANI
10.000 6 1.755 %1,25
10.000 12 916 %1,25
10.000 24 499 %1,25
10.000 30 416 %1,25
10.000 36 361 %1,25

 

 

Teb İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Teb’den Cepteteb kampanyasını kullanmadan Teb ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız da banka %1.55 faiz oranı talep etmektedir. Teb Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüketiciler için kredi kampanyalarına bankanın web sitesinden ulaşabilirsiniz. Teb ihtiyaç kredisi faiz oranları 2017 yılında cazip oranlarla birlikte tüketicilere sunulmuştur. Bankaya iht,iyaç kredisi başvurusunu Teb şubelerinden, internet sitesinden, mobil bankakcılıktan, sms ile, müşteri hizmetleri numarasıyla yada atmleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir