TEB Kredi Kartı Başvurusu 2022

featured

Bu sayfadan TEB kredi kartı başvurusu yapabilir, TEB kredi kartı ile ilgili merak edilen bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

 

Türkiye’de faaliyet gösteren banka kurumları arasında yer alan TEB, 1927 yılında Kocaeli Halk Bankası adı altında kurulmuştur. 1982 yılına kadar yerel bir banka olarak hizmet vermiştir. Teb kredi kartı başvurusu yaparak, günümüzde teknolojik ürünleriyle müşterilerine zaman kazandırmaktadır. Teb’in sürekli olarak müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalar sayesinde her geçen gün müşterisini artırmaktadır.

Teb Kredi Kartı Başvurusu
Tüm müşterilerine Bonus ve Wordcard adı altında kredi kartı veren Teb, bu sayede müşteri potansiyelini de artırmaktadır. Türkiye’de en çok tercih edilen bankalardan olma nedeni de, sürekli olarak kampanyalar düzenlemek ve müşterilerinin istekleri doğrultusunda hareket etmektir. Teb’in kredi kartı başvuru numarasını öğrenmek isteyenler konuyu incelemeye devam etsin. Teb kredi kartı başvurusu yolları arasında; sms ile başvuru, şubeden başvuru, müşteri hizmetleri numarasından başvuru, internet bankacılığından ve şubelerden yapılabilmektedir. TEB Bonus kredi kartı ile siz de avantajlı teklif ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Nakit çekim özelliği, taksit erteleme ve sonradan taksitlendirme gibi farklı özellikleri de kullanabilirsiniz. TEB’e kredi kartı başvurusu yaptığınızda bankanın yetkilileri tarafından bu başvuru değerlendirmeye alınır ve başvuru sonucu tarafınıza en kısa zamanda iletilir. Kredi kartı başvurularında en çok önemsenen faktör ise kredi notu ve kredi sicilidir. Ayrıca aylık düzenli gelirinizin olması da başvurunun olumlu değerlendirmesi için bir faktördür. TEB’de TEB Bonus kart, TEB She Card, Cepteteb kart, TEB World Elit, TEB sade kart gibi farklı özelliklerde kredi kartları bulunmaktadır. Bu kartlardan size en uygun olanını seçebilir ve hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. TEB kredi kartı başvurusu yolları:

  • TEB internet bankacılığından başvuru
  • TEB mobil bankacılıktan başvuru
  • TEB şubeden kredi kartı başvurusu
  • TEB ATM’den kart başvurusu
  • SMS ile TEB kredi kartı başvurusu

 

Şubeden: Teb’in banka şubelerine giderek müşteri temsilcisinden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Burada kart limitinizi belirtebilecek ve kolay yoldan ücretsiz olarak kredi kartı başvurunuzu bankaya ileteceksiniz.

Müşteri hizmetlerinden: Teb Kredi Kartı Başvurusu için yapmanız gereken 0850 222 09 29 numaralı Teb müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvurusunu yapabilirsiniz.

SMS ile: Teb’e mesajla kredi kartı başvurusu da yapabilirsiniz. Bunun için sadece Yıdlız Priority kart için geçerli olmaktadır. YILDIZ yazıp 4663’e mesaj yollamanız halinde yolculuklar için avantajlı yıldız karta sahip olabilirsiniz.

ATM’den: Diğer bankalarda olduğu gibi TEB’de atmlerden başvuru kabul edilmemektedir. En iyisi siz bir Teb şubesine giderek hızlı kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Şubeden kredi kartı başvurusu yapmak için ise maaş bordronuz ve ikametgah belgenizi yanınızda götürmeniz size kolaylık sağlayacaktır. Teb’in en hızlı sonuçlanan başvuru yolu ise yine şubelere giderek direk olarak müşteri temsilcisinden başvuru yapmaktır. Bunun için Teb şubelerine gitmeniz gerekmektedir.

 

Sizin için oluşturduğumuz Teb kredi kartı başvurusu yolları yukarıda yer almaktadır. Bunun için başvurular arasında sms ile başvuru vardır ancak sms başvuruları sadece Yıldız Kart için geçerlidir. İnternet bankacılığı üzerinden de başvuru kabul edilmektedir. Teb internet sitesine girerek Kartlar menüsünden “Teb Bonus” karta tıklayarak “hemen başvur” yazısına tıkladıktan sonra TC Kimlik Numarası, Cep telefon numaranız ve diğer bilgileri de doğru girdikten sonra onaylayın. Başvurunuz bankaya iletilmesinden sonra hemen işleme alınacaktır. Kredi notunuz ve siciliniz kontrol edildikten sonra banka tarafından olumlu ya da olumsuz olarak dönüş yapılacaktır.

Teb sms kredi
Garanti kredi kartı başvurusu

Aidatsız kredi kartları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir