Öğrenci Kredi Kartı Vakıfbank Like Card

featured

Öğrenci kredi kartı veren bankalar arasında yer alan Vakıfbank, Like Card ile üniversite öğrencilerine özel yüksek limitli kredi kartı veriyor. Bu sayfada yer alan bilgiler ile siz de kredi kartı başvurusu yapabilir ve kartınızı hemen alabilirsiniz.

 

Üniversite öğrencilerinin günümüzde oldukça yüksek maddi ihtiyaçları olmaktadır. Vakıfbank, öğrencilerin maddi sıkıntılarına anında çözüm sunmak için öğrenci kredi kartı veriyor. Siz de Like Card’a hemen başvurunuzu yapın, yüksek limitli kredi kartı imkanlarından hemen yararlanmaya başlayın. Öğrencilere kredi kartı veren bankalar arasında Ziraat Bankası, Teb, Akbank, Garanti gibi bankalar da bulunmaktadır.

ÖĞRENCİLERE KREDİ KARTI

Üniversite öğrencileri için kullanıma sunulan Like Card avantajlarından yararlanmak istiyorsanız, aşağıda yer alan bağlantılardan hemen başvurunuzu yapabilir ve kartınızı alabilirsiniz. Bu kredi kartı sayesinde başarılarınızda ödüllendirilir, indirimli sinema bileti alabilir, e-ticaret alışverişlerinde (internetten) ekstra puanlar kazanarak bu puanlarınızı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Sürekli kampanyalara ek olarak, dönemsel olarak sunulan kampanyalardan yararlanarak Worldpuan artı Like puan kazanabilirsiniz. Bu kart ile Wordcard avantaj ve kampanyalarının hepsinden yararlanabilirsiniz. Like Card resmi web sitesinden daha fazla ayrıntılara ulaşabilir (https://www.likecard.com.tr) dilerseniz aşağıda yer alan bağlantıdan başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Başvuru: Vakıfbank Like Card Başvurusu

Vakıfbank öğrenci kredi kartı başvurunuzu yukarıda yer alan ilgili bağlantılardan yapabilirsiniz. Ayrıca en yakın Vakıfbank şubelerinden de başvurunuzu yapabileceğiniz gibi, Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası 444 0 724‘ü arayarak da başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda yer alan ilgili linklere de göz atarak, diğer bankaların kredi kartları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ SAYFALAR:

Öğrenci kredi kartı başvurusu (Tüm Bankalar)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir