Vakıfbank Altın Hesabı Açma

featured

Vakıfbank’ın altın çağı hesabı ile sizler de birikim yapabilirsiniz. Vakıfbank altın hesabı nasıl açılır merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam edin.

Bankaların çeşitli fırsatlarından yararlanarak birikim yapabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz. Bankalar da en çok tercih edilen birikim aracı da altın hesapları. Daha güvenli bir şekilde birikim yapmak isteyen her vatandaşımız bu hesaba yöneliyor. Birikim yapmayı seven ve bu huyundan vazgeçmeyen vatandaşlarımız için Vakıfbank altın hesabı hakkında araştırma yaptık. Vakıfbank altın hesabı açma ve altın hesabının özelliklerini merak ediyorsanız, yazımızı okuyarak merakınızı giderebilirsiniz. Sizler de, Vakıfbank altın hesabı ile birikim yapmaya başlayın.

Vakıfbank altın hesabı

Vakıfbank altın çağı hesabı ile birikim yapmak isteyen vatandaşların yardımına koşuyor. Peki, nedir bu altın çağı hesabı? Gram cinsinden altın alımı ve satımı yapmak istiyorsanız, bütçenizden ayırdığınız belirli tutarlarla gram bazında altın alarak tasarrufta bulunmak istiyorsanız altın çağı hesabı açtırabilirsiniz. Vakıfbank altın çağı hesabını, 0.01 gram ve katlarında altın alıp satacağınız vadesiz altın depo hesabı olarak tanımlamaktadır. Altın çağı hesabınızda herhangi bir işlem ücreti alınmaz ve faiz işlenmez. Altın değer kazandıkça sizin de hesabınızda birikimleriniz artmaya devam eder. Hesabınızı açtıktan sonra altın alım ve satım işlemlerinizi şubelerden, internet bankacılığından ve atm’lerden gerçekleştirebilirsiniz. Şubelerden, internetten ve atm’lerden aşağıdaki yolları izleyerek altın çağı hesabınızı açabilirsiniz.

ATM’den altın çağı hesabı açımı Hesap işlemleri -> altın çağı hesabı işlemleri -> altın alış
İnternet bankacılığından altın çağı hesabı açımı Altın çağı işlemleri -> altın çağı hesap açma
Şube’den altın çağı hesabı açma Herhangi bir Vakıfbank şubesine giderek kolaylıkla altın çağı hesabınızı açabilirsiniz.

Vakıfbank müşteri hizmetleri çağrı merkezini arayarak altın hesapları ile ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. İnternet bankacılığı kullanıcısı iseniz kolaylıkla altın çağı hesabınızı da kapatabilirsiniz. Vakıfbank altın hesabı açma hakkında bilgi sahibi olduysanız, kolaylıkla altın çağı hesabınızı açarak birikim yapmaya başlayabilirsiniz. https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/bireyselinternetbankaciligi/vb99/loginUser.aspx?T=0 linkinden Vakıfbank internet şubesine girerek hesabınızı açmaya başlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir