Vakıfbank Cebe Havale Gönderme ve Alma

featured

Sizde Vakıfbank cebe havale göndermek yada cebe gelen parayı çekmek istiyorsanız bu sayfamızı inceleyin.

 

Ülkemizdeki devlet bankaları arasında hizmet veren Vakıfbank’ı bir çok kişi tercih etmektedir. Vakıfbank’ın para gönderme yöntemleri arasında yer alan Vakıfbank cebe havale ile hesabınızdan farklı bir kişinin cep telefon numarasına para gönderebilirsiniz. Bu işlemi basit adımlarla yapabilir ve paranızı istediğiniz zaman gönderebilirsiniz. Karşı tarafın Vakıfbank hesabı olsun yada olmasın “cebe havale” ile para göndermek mümkündür. Peki nasıl yapılır bu cebe havale ve ne kadar ücret vermek gerekir?

Güncel içerik: Haftasonu cebe havale yapılır mı?

Vakıfbank Cebe Havale

Vakıfbank hesabınızdan bir kişinin cep telefon numarasına para göndermek istiyorsanız öncelikle internet şubesine yada mobil bankacılığa giriş yapın. Daha sonrasında ise “Para gönderme – Cebe Para Gönder” menüsüne geliniz. Sizden karşı tarafın cep telefon numarası ve TC kimlik numarası ile göndermek istediğiniz para miktarı istenecektir. Bu bilgileri doldurduktan sonra onaylarsanız aynı anda para transferi işlemi gerçekleşir. Bu işlem sornasında iki tarafa da sms ile bilgilendirme yapılacaktır. Parayı çekecek kişi telefonuna gelen mesajdaki şifre ile tüm Vakıfbank ATM’lerinden parasını çekebilir. Ayrıca karşı taraf parayı belirtilen süre içerisinde çekmezse bu defa kesinti ücretleri ile beraber para gönderilen kişinin hesabına yatırılır.

Sık Sorulan Sorular
Cumartesi – Pazar cebe havale olur mu?

Evet, cumartesi, pazar ve tatil günlerinde, mesayi saatleri dışında da cebe havale yapabilir, gelen parayı çekebilirsiniz.

Vakıfbank Cebe Havale Ücreti

Vakıfbank’tan gönderilen cebe havale ücreti 2018 yılında 3.90 TL olarak yantısılmaktadır.

Vakıfbank Cebe Havale Limiti

Bddk tarafından 2018 yılında alınan karar doğrultusunda tüm bankalarda cebe havale limiti; günlük 500 TL’ye kadar en fazla 2 işlem, haftalık 1.000 TL’ye kadar 4 işlem, aylık 1.500 TL’ye kadar 6 işlem yapılabilmektedir.

Gönderilen Para Nasıl Çekilir?

Alıcı kişi herhangi bir Vakıfbank ATM’sine giderek parasını kolaylıkla çekebilir. Paranızı çekebilmek için Alıcı TC kimlik numarası, alıcı telefon numarası, gönderici telefon numarası, alıcının telefonuna gelen sms şifresi, gönderilen tutar bilgisi ile para kolaylıkla çekilebilmektedir. Vakıfbank cebe havale göndermek yada almak hakkında tüm detaylı bilgilere bu konumuzdan ulaşabilirsiniz.

Buna da bakın:Vakıfbank internetten para yollama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir