Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranı 2021

featured

Devlet bankaları arasında hizmet veren Vakıfbank konut kredisi faiz oranları 2021 yılında en uygun faizler ile sizleri bekliyor. Siz de bu sayfamızda yer alan linkleri inceleyerek konut kredisi hesaplama ve faizlerine göz atabilirsiniz.

 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere özel çözümler Vakıfbank’ta. Siz de Vakıfbank konut kredisi faiz oranlarına göz atarak, en iyi faizlerle kredinizi çekebilir ve yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. 2021 yılında bildiğiniz gibi doların yükselmesiyle beraber kredi faizleri de oldukça yüksek seviyelere çıkmıştı. Faizlerin yavaş yavaş geriye çekilmesiyle beraber Vakıfbank da faizlerini indirerek müşterilerin kullanımına sunmuştur. Siz de en uygun faizlerle kredi çekmek istiyorsanız devlet bankaları arasında hizmetine devam eden Vakıfbank’tan kredinizi çekebilirsiniz.

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2021
Vakıfbank’ta güncel konut kredisi faiz oranı %1,49 olarak yansıtılmaktadır. En uygun faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteyenler genellikle kamu bankalarını tercih ediyorlar. Biz de bu sayfamızda Vakıfbank’ın 2021 yılına özel olarak hazırladığı konut kredisi kampanyaları ile kredi faizlerini sizlere sunuyoruz. Aşağıda yer alan hesaplamalara da göz atabilir, en uygun kredi faizlerinden yararlanarak konut kredisi başvurusunu bankaya iletebilirsiniz. Konut kredileri sürecinden kısaca bahsetmemiz gerekirse; İlk olarak kredi için alınacak evin tapu fotokopisiyle beraber bankada başvuru yapılır. Evin değerini ekspertiz belirler ve bankaya bildirir. Banka krediyi onaylarsa evin değerinin en fazla yüzde 70’ine kadar kredi verebilir. Yani 200.000 TL ekspertiz değeri olan bir eve en fazla 140.000 TL kredi çıkabilir, geri kalan kısmı ise krediyi kullanacak kişi “peşin olarak” vermek zorundadır. Evin değerinin tamamına şuan için hiçbir banka kredi vermemektedir. Yani mortgage kredisi kullanarak ev satın almak istiyorsanız evin değerinin %30’u kadarına peşin olarak sahip olması, birikiminiz olması gerekmektedir. Şimdi gelelim Vakıfbank’ın ev kredisi için faizlerine ve hesaplama örneklerine. Ayrıca şunu da belirtelim, konut kredilerinde en fazla vade sayısı 120 aydır. 120 aydan fazla vadede konut kredisi kullanmak şuan için mümkün değildir ancak bazı dönemlerde bankalar kampanyalar yaparak bu süreyi uzatabilmektedir.

 

İlgili sayfa: Konut kredisi faiz oranları

Yukarıda bulunan faiz hesaplaması ve içeriğinde yer alan bilgiler 12.16.2020 tarihinde https://www.vakifbank.com.tr adlı Vakıfbank resmi internet sitesinden alınmıştır. Banka güncel faiz oranlarına göre faizleri değiştirebilmektedir, bundan dolayı kredi kullanmadan önce lütfen güncel faizleri de kontrol etmeyi unutmayınız. Bu sayfamızda yer alan bilgileri inceleyerek siz de Vakıfbank konut kredisi faiz oranları 2021 hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitemizi takip ederek güncel konut kredisi kampanyalarını da öğrenebilir, diğer bankaların da faizleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Tüm bankaların konut kredisi faizlerini karşılaştırmak ve hesaplama örneklerine göz atmak istiyorsanız, aşağıda bulunan bağlantılı sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir