VakıfBank Mevduat Faiz Oranları ve Hesaplama

featured

Mevduat hesabında para değerlendirmek için siz de VakıfBank mevduat faiz oranları 2019 yılı bilgilerine bakarak mevduat hesaplama yapabilir ve yüksek faizlerle paranızı değerlendirebilirsiniz.

 

VakıfBank mevduat faiz oranları 2021 araştırmasını yaparak  VakıfBanka’sı mevduat faiz oranlarını sizlere sunduk. Çünkü  elinizdeki var olan  paranın  nasıl değerlendirilecek cevabı bizde. Sizler uzun vadede oluşabilecek faiz oranı değişikliklerinden etkilenmeden maddi varlıklarınızı değerlendirin diyeartık bankalar vatandaşlara çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Kârlı yatırımlar için en doğru seçenekler TL Mevduat hesabı ile VakıfBank’ta.Açtıracağınız bir Vadesiz TL Bankomat Hesabı ile havale, EFT, kart ödemeleri, fatura ve düzenli ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uzun vadede değerlensin dersenizdeen uygun vadeyi seçerek bir Vadeli Mevduat Hesabı açtırabilirsiniz.Hesaplarınız, sizin tarafınızdan aksi belirtilmediği sürece, vade sonlarında, aynı vade ve güncel tabela faizleri ile otomatik olarak yenilenir.Sabit getirili olan bu hesaplar, vade sonuna kadar piyasadaki faiz hareketlerinden etkilenmez. Vadesinden önce bozulan hesaplara, faiz işletimi yapılmaz.1 ay, 3 ay, 6 ay ve 12 ay vadeli hesapların yanında, istediğiniz vadede “Kırık Vadeli Mevduat Hesabı” açtırabilirsiniz. VakıfBank mevduat faiz oranlarımız brüttür.Vadeli TL Mevduat Hesap hareketlerinizi, İnternet Bankacılığı’ndan veya 0850 222 0 724 Telefon Bankacılığı’ndan takip edebilirsiniz.

 

 

 

VakıfBank Mevduat Faiz Oranları

Birikimlerinizin çoğalması için yüksek orandadır. Piyasalara bağlı olarak dönemsel değişikliklere uğrasa da, hesabınız vade bitimine kadar bu faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez. Tüketiciler için daima avantajlı faiz oranları sunan VakıfBank, vadeli mevduat hesapları için yüksek mevduat faiz oranları sunmaktadır. Uzun vadede oluşabilecek faiz oranı değişikliklerinden etkilenmeden, risksiz bir getiri sağlamak ve yatırımlarınızı uygun faiz oranlarıyla değerlendirmek istiyorsanız sayfamızdaki Vakıf Bank Mevduat Faiz Oranları 2019’ a ait verileri inceleyip en uygun vadeyi seçerek bir Vadeli Mevduat Hesabı açtırabilirsiniz.

 

Hesaplama yap: Vakıfbank mevduat hesaplama

İlginizi çekebilir: Vakıfbank internet bankacılığı şifre alma

 

 

VakıfBank mevduat faiz oranları 2021 ‘a ait oranları % 17,00 oranı ile paylaştık sizlerde haberimizi inceleyerek  bu oranlarla VakıfBankası mevduat hesaplarıyla paranızı değerlendirmeye hemen başlayabilirsiniz.  Faizler güncellendikçe, sayfamız da güncellenerek sizlerin hizmetine sunulmaya devam edecektir. Sizde sayfamızdan tüm bankaların mevduat faizlerine, mevduat hesaplamalarına ve diğer banka bilgilerine göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve TL Mevduat Hesabı açtırmak için en yakın VakıfBank şubemize başvurabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir