Vakıfbank Mobil Uygulama Şifre Alma

featured

Vakıfbank mobil şube şifresi alarak sizde bankacılık işlemlerinizi telefondan yapabilirsiniz. Vakıfbank mobil uygulama şifre al ayrıntıları bu konuda yer almaktadır.

 

Vakıfbank’ın internet şubesi ve mobil şubesini kullanarak tüm bankacılık işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak mobil uygulamayı indirdikten sonra, Vakıfbank mobil şifre alma adımlarını bu sayfamızda hazırladık. Aşağıda yer alan bilgiler ile siz de yeni şifrenizi oluşturabilir veya eski şifrenizi değiştirebilirsiniz.

VAKIFBANK MOBİL UYGULAMA ŞİFRE ALMA
Vakıfbank’ın mobil uygulamasını Android telefonlardan Googla Play’den, İOS telefonlardan ise İtunes mağazasından indirebilirsiniz. Vakıfbank ‘ın mobil uygulaması oldukça kullanışlı ve pratiktir. Bankacılık işlemlerinizi mekan ve zaman sınırı olmaksızın gerçekleştirmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra giriş ekranı sizi karşılayacaktır. Yeni şifre oluşturmak için cep telefon numaranızın bankada kayıtlı ve güncel olması gerekmektedir. Uygulamayı açtıktan sonra en yukarıda “Mobil Bankacılık Aktivasyon” yazan menüye tıklayın.Daha sonrasında sizden TC kimlik numaranız ve internet bankacılığı şifresi istenecektir.

 

İnternet bankacılığını daha önce kullanmadıysanız aşağıda bulunan resimde belirtilen sarı olan menü (seçenek) tuşuna basın. Karşınıza çıkan menüde “Müşteri olmak istiyorum, İnternet şifremi almak istiyorum” yazacaktır. Eğer Vakıfbank’ta bir hesabınız bulunuyorsa “İnternet şifrem almak istiyorum” menüsüne tıklayın. Karşınıza çıkacak menüde sizden Vakıfbank kart numaranı, son kullanma tarihi ve kart şifresi istenecektir. Bu bilgileri doğru olarak doldurup devam tuşuna bastıktan sonra yeni şifrenizi alabilirsiniz. Bu sayfada yer alan bilgiler ile Vakıfbank mobil şifre alma yöntemini siz de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca mobil/internet şifrenizi alamıyorsanız Vakıfbank şubelerine giderek yardım alabilirsiniz.


Vakıfbank internet şifre alma
Akbank internet bankacılığı şifre alma
Vakıfbank kredi kartı limit arttırma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir