Vakıfbank Numara Güncelleme Nasıl Yapılır?

featured

Vakıfbank telefon numarası güncelleme işlemlerini bu sayfadan inceleyebilir, numaranızı hemen güncelleyebilirsiniz.

 

Eğer Vakıfbank’ın internet ve mobil şubesini kullanmak istiyorsanız, Vakıfbank’ta kayıtlı olan cep telefon numaranızın güncel olması gerekmektedir. Numaranız eski ve değiştirmek istiyorsanız, Vakıfbank telefon numarası güncelleme için aşağıda yer alan yöntemleri kullanabilir ve hemen numaranızı değiştirebilirsiniz. Bankalarda kayıtlı cep telefon numaranızın güncel olmaması ile birlikte, Vakıfbank internet bankacılığı ve mobil şubeyi kullanamazsınız. Vakıfbank’ın online kanallarını kullanmaya devam etmek istiyorsanız banka hesabınıza tanımlı olan cep telefon numaranızı güncellemeniz gerekmektedir. Aşağıda yer alan yöntemleri inceleyerek siz de bankada kayıtlı cep telefonunuzu değiştirebilir, yeni numaranızı ekleyebilirsiniz.

Vakıfbank Numara Güncelleme
Vakıfbank’ta kayıtlı cep telefon numaranızı güncellemek ve internet şubesini aktif olarak kullanmak istiyorsanız, en yakın Vakıfbank şubesine gidebilir ve tek bir form doldurup imzalayarak numaranızı değiştirebilirsiniz. Aşağıda numara güncelleyebilmek için farklı yöntemler de bulunmaktadır. Vakıfbank’ta kayıtlı olan cep telefon numaranızı yenisiyle değiştirerek Vakıfbank online şube ve mobil şubeyi kullanmaya başlayabilirsiniz. İşte Vakıfbank numara güncelleme yöntemleri:

 

Şubeden Numara Güncelleme: Vakıfbank şubesine giderek kimlik belgenizle müşteri temsilcisinden, numara değişikliği talep formunu doldurup imzalayarak bankada kayıtlı cep telefon numaranızı güncelleyebilirsiniz.

 

ATM’den Numara Güncelleme: Vakıfbank ATM’sine Vakıfbank banka kartınızla giriş yaptıktan sonra Bilgi Güncelleme sayfasına gelerek numara değişikliğini yapabilir, yeni numaranızı hesabınıza tanımlatabilirsiniz.

 

Müşteri Hizmetlerinden: Vakıfank müşteri hizmetleri numarasını, Vakıfbank’ta kayıtlı cep telefonunuzdan arayarak yeni numaranızı hesabınıza ekletebilirsiniz.

Vakıfbank hesap açma

 

ekletebilirsiniz. Bu sayfamızda yer alan güncel bilgileri inceleyerek Vakıfbank telefon numarası güncelleme nasıl yapılır sorusuna yanıt bulabilir, Vakıfbank’ta kayıtlı olan numaranızı hemne yenisiyle değiştirebilirsiniz. Eğer numaranızı değiştirmiş ve eski numaranızı kullanmıyorsanız diğer bankalarda bulunan numaranızı da güvenlik önlemi almak amacıyla değiştirmenizi öneririz.

 

Akbank numara güncelleme

Ziraat Bankası numara güncelleme

TEB numara güncelleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir