Vakıfbank Personel Alımları 2018

featured

Bir devlet bankası çatısı altında çalışmak istiyorsanız Vakıfbank personel alım 2018 yılı ilanlarına göz atabilirsiniz.

 

Bir çok bankacı adayı ülkemizde bir devlet bankası çatısı altında çalışmak istemektedir. Vakıfbank personel alımları 2018 yılında bir çok farklı alanda yapılmaktadır. Banka, bazı dönemlerde yaptığı duyurular ile yeni personelleri işe almaktadır. Sizde bankanın belirlemiş olduğu ilandaki şartları taşıyorsanız, hemen iş başvurusu yapabilir ve kabul edilmeniz halinda Vakıfbank’ta çalışmaya başlayabilirsiniz.

Vakıfbank geçtiğimiz günlerde Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden Hazine’ye devredilerek resmen kamu bankaları arasında hizmet vermeye başlamıştır. Yeni yapılanmasıyla beraber yine 2018 yılında da pek çok açık pozisyonu için eleman arayan vakıfbank’ta, gişe görevlisi, gişe asistanı, müşteri temsilcisi, çağrı merkezi çalışanı ve pek çok açık pozisyona başvurularınızı yapabilirsiniz. Vakıfbank, bazı dönemlerde toplu işe alımlar yaparken bazen de sadece tek pozisyonlar için ilan açabilmektedir. Sizde bu bankada çalışmak istiyorsanız vereceğimiz linkler aracılığıyla banka iş ilanlarına göz atabilir ve uygun bulunduğu taktirde sınavlara başvuru yapabilirsiniz. Vakıfbank’ta çalışmak isteyen kişiler, Vakıfbank tarafından duyurulan personel alım ilanlarına bakabilir ve bir kaç adımda başvurunuzu yollayabilirsiniz. İsterseniz CV’nizi doldurarak “Vakıfbank İş Başvuruları” sayfasından insan kaynaklarına yollayabilir ve değerlendirmesini isteyebilirsiniz. Vakıfbank kariyer sayfasında ise “memur, uzman mali analist, müfettiş yardımcısı olarak Vakıfbank’ta çalışma hayatına başlayabileceğiniz belirtilmektedir.

Yine Vakıfbank iş ilanları 2018 yılında bakacak olursak, banka uygun görüldüğü taktirde kendi sitesinden ve eleman arama sitelerinden duyurularını yapmaktadır. Vakıfbank Ocak 2018’de bir çok personel alımı yapacağını duyurmuştu. https://goo.gl/UFt3AJ linkine giderek Vakıfbank sınavları 2018 yılına ait şartları inceleyebilirsiniz. Yazılı sınav ve sonrasında mülakat sınavlarını başarılı olan adaylar, Vakıfbank’ta çalışmaya hak kazanacaktır.

Vakıfbank sınavları 2018

Bu yıl da Vakıfbank’a bir çok personel alımı yapılacaktır. Gişe personeli, gişe asistanı, müşteri temsilcisi, memur, müfettiş ve farklı pozisyonlar için bazı dönemlerde açılacak ilanları takip edebilirsiniz. Bu sayede bankanın sunmuş olduğu “iş başvurusu” formlarını doldurabilir ve online olarak bankanın sınavlarına katılmak için başvuru yapabilirsiniz. İş Başvurusu 12 Ocak’ta sona eren ve 160 personel alımı yapılacak olan sınav 4 Mart Pazar günü Ankara üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde yapılacaktır. Diğer Vakıfbank sınav ve iş başvuruları için sitemizi takip edebilirsiniz. Vakıfbank personel alımı 2018 yılında ilanlar aracılığıyla duyurulmaktadır. Sizde bu sınavları takip ederek başvuru yapabilir ve kazanmanız halinde Vakıfbank’ta çalışmaya hak kazanabilirsiniz.

Ziraat Bankası personel alımı 2018
Banka personel alımları 2018

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir