Yapı Kredi İnternet Şifresi Alma

featured

Yapı Kredi Bankası’nın internet bankacılığını kullanmak isteyenler, Yapı Kredi intrenet şifresi alma adımlarını uygulayarak hemen internet şubesine giriş yapabilir.

 

Yapı Kredi Bankası’nın mobil ve internet şubesini kullanarak eft, havale gibi para transferlerinin yanı sıra, kredi kartı borcu ödeme, kredi borcu ödeme, kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu, e-vadeli hesap açılış-kapanışı, yatırım işlemleri, fatura ve diğer ödeme işlemleri, gsm tl yükleme, hesap hareketleri, bilgi güncelleme ve pek çok farklı bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi internet şifresi alma ve değiştirme hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

YAPI KREDİ İNTERNET ŞİFRESİ ALMA

Yapı Kredi Bankası’nın intrenet şubesi şifresini almak isteyenlere özel olarak bu sayfamızı hazırladık. Yapı Kredi Bankası’nda “tek şifre” oluşturarak güven içerisinde banka internet şubesini kullanabilirsiniz. 5 farklı kanal ve yöntem sayesinde yeni şifrenizi alabilirsiniz. Ayrıca eski şifresini unutanlar da bu yöntemler ile şifre oluşturabilmektedir.

İnternetten: Buradan “Şifre al – Şifremi Unuttum” tıklaması yaparak kolayca Yapı Kredi’nin internet şubesine girebilir ve tek kullanımlık şifrenizi hemen alabilirsiniz.
Şifre al yerine tıklamanız halinde sizi Yapı Kredi’nin internet şubesi şifre alma ekranı karşılayacaktır. TC kimlik numaranız ve müşteri numaranızı girdikten sonra devam ederek banka tarafından istenilen bilgileri doldurabilir ve yeni şifrenizi alarak internet şubesini kullanmaya başlayabilirsiniz.

ATM’DEN: En yakın Yapı Kredi atm’sine giderek “kullanıcı/Başvuru işlemleri” menüsüne gelerek “kullanıcı işlemleri” menüsüne gelin. Bu ekranda ise internet/mobil şube başvurusu/yeni şifre al seçeneğinden sonra, cep telefon numaranızı gönderilecek şifre ile internet şubesi ve Yapı Kredi mobil’e giriş yapabilirsiniz.

Mobilden: Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını açtıktan sonra, Şifre al/Şifremi unuttum butonuna tıklayarak istenilen bilgileri doldurup onaylayın. Bilgileri doğru şekilde girdikten sonra şifre belirleme ekranında internet ve mobilde kullanabileceğiz kod size sunulacaktır.

Müşteri Hizmetleri: Yapı Kredi müşteri hizmetleri numarası 444 0 444’ü arayarak, tek şifre almak istediğinizi belirterek yeni şifrenizi alabilirsiniz. Cep telefonunuza gönderilecek şifre ve TC kimlik numaranız ile bireysel internet şubesine giriş yapabilirsiniz. Cep telefonlarına gelecek şifrelerin kullanım süresi 7 gündür. Bu süreçte telefona gelen şifrenizi kullanarak yeni bir şifre oluşturmadıysanız tekrardan yeni şifre alabilirsiniz.

Banka Şubesi: En yakın Yapı Kredi şubesine uğrayarak yeni şifrenizi alabilirsiniz. Yapı Kredi müşteri temsilcisine internet şubesinde kullanmak üzere “tek şifre” almak istediğinizi belirtirseniz banka personeli size yardımcı olacaktır.

Yapı Kredi internet şifresi alma için tek kullanımlık şifre oluşturmak zorunludur. Tek kullanımlık şifre, bankada kayıtlı olan cep telefon numaranıza gönderilecektir. Gelen şifrenizi banka personeli dahil güvenlik gerekçesiyle kimseyle paylaşmamanızı öneririz.

İlgili: Yapı Kredi konut kredisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir