Ziraat Bankart İle İlgili Tüm Detaylı Bilgiler

featured

Ziraat Bankası tarafından bankamatik kartı olarak sunulan Bankkartı sizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. İşte Ziraat Bankkart ile ilgili tüm detaylı bilgiler…

Bankkart Ziraat Bankası tarafından müşterilerine ücretsiz olarak verilen bir banka kartıdır. Ziraat Bankası kart başvurusu hakkında en önemli detaylar, Türkiye’nin en büyük bankasının özelliklerini içinde barındırmaktadır. Yapılan kampanyalar ve sunulan hizmet de o denli kaliteli olarak sizlere sunulmaktadır. Kredibankalar.com olarak sizler için Ziraat Bankası bankkart’ın tüm merak edilen yönlerini ele aldık ve kart başvuru süreçleri hakkında değerlendirmemizi bu konuda yaptık.

Ziraat Bankası Kart Başvurusu

Parasını bankada saklamak isteyen yada vadeli hesaplar ile değerlendirmek isteyen kişiler bankadan Bankkart başvurusu yapmalıdır. Hesabınızda istediğiniz kadar nakit paranızı bulundurabileceğiniz bankkart sayesinde alışveriş yapabilir yada para transferi, para çekme gibi özelliklerden yararlanabilirsiniz. ATM’lerden yada mobil bankacılık & internet bankacılığı aracılığıyla hesao durumunuzu öğrenebilirsiniz. Hesapta bulunan kartınızdaki paranızı günlük limitler doğrultusunda çekebilir yada ek paraları atm aracılığıyla yatırabilirsiniz.
Elektron yada Maestro amblemlerinin olduğu her yerde ATM’den paranızı anında çekebilirsiniz.
Tüm dünyada bu kart ile alışverişler yapabilirsiniz, tabi ki hesabınızdaki miktara göre. Kart Başvurusu yapmak için 0850 220 00 00 yada internet şubesi ve mobil şubeyi kullanabilir, aynı zamanda  Ziraat Bankası şubelerinden de başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bankkart alabilmeniz için Ziraat Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Önceden bankanın müşterisi değilseniz Ziraat Bankası şubelerine giderek kart başvurusu yapabilir ve aynı zamanda yeni müşteri hesabı açtırabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart Yıllık Ücreti

Geçmiş dönemlerde hesap kartlarından bile alınabilen yıllık ücretler tüketicilerin şikayetleri üzerine değerlendirmeye alınarak iptal edilmiştir. Yani Ziraat Bankası bankkarta hiçbir yıllık aidat ücreti ödemeden sınırsız olarak kullanacaksınız.

Bankkartı Teslim Almak

Ziraat Bankası’nın tüm Türkiye genelinde sunduğu kaliteli ve hızlı hizmet sayesinde, şubeye giden müşterilere kartı hemen basıp vermektedir. Bir aksilik olması durumunda ise kart 1 hafta içerisinde adresinize teslim edilecektir. Eğer adresinizde sizi bulamazlarsa yine dağıtıma çıkan kart size en yakın Ziraat Bankası şubesine teslim edilir ve size bilgi verilir.

Ziraat Bankası Kart Şifresi Oluşturma

Ziraat Bankası’nın Bankkart’ı elinize ulaştıktan sonra telefon bankacılığı, sms ile yada şubeye giderek şifresinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca Ziraat ATM’leri aracılığıyla yeni şifre oluşturma yada şifre değiştirme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan konuya giderek konuyu tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Kartınızın şifresini aldıktan sonra sınırsız şekilde kullanabilirsiniz.

İlgili: Ziraat Bankası kart şifresi alma

Kart Şifremi Unuttum

Ziraat Bankası kart şifremi unuttum diyenlere de kesin yöntemi veriyoruz. 0850 220 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak, internet şubesinden yada şubelerden kartınıza yeni şifre alabilirsiniz. Bu sayede kartınız için yeni bir şifre oluşturabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kartım Kayboldu, Ne Yapmalıyım?

Kartınız kötü niyetli kişilerin eline geçebileceğinden dolayı biran önce bunu bankaya bildirmelisiniz. 444 00 00 veya 0850 220 00 00 numaralı çağrı merkezini aradıktan sonra kayıp/çalıntı bildirimi yapmalı ve kartınızı yeniletmelisiniz. Bu durumda Bankkart iptal işlemi başlayacak ve tarafınıza yeni bir kart çıkartılıp gönderilecektir.

Bankkart İle Alışveriş Yapılır Mı?

Ziraat Bankası Bankkart’ta yer alan bakiye kadar alışveriş yapabilir ancak taksit yapamazsınız. Hiçbir banka kartı taksit özelliği taşımaz bunun için bankadan kredi kartı almanız gerekmektedir. Ayrıca internet alışverişlerinde de bu kartınızı güven içerisinde kullanabilirsiniz. Maestro/Mastercard logosunun olduğu her yerde alışverişlerinizi güven içerisinde yapabilirsiniz. Ayrıca Pos cihazlarından Bankkart günlük kullanım limiti 2 Bin Türk Lirasıdır.

Atm Para Çekme Limitleri
Ziraat Bankası internet şubesi şifre alma

Bankkart Yurtdışı Kullanıma Açtırma

Ziraat Bankası Bankkart’ı yurt dışı alışverişlerinde Maestro/Mastercard yada Visa Electron logosu olan yerlerde ve ATM’lerde kullanabilirsiniz. Ayrıca Ziraat Bankası’nın yurtdışı şubelerinde de bu kartınızı kullanabilirsiniz. Bankkart’ı yurtdışında kullanmak istiyorsanız herhangi bir aktivasyon işlemi yapmanıza gerek yoktur.

Bankkart ile internetten alışveriş yapılır mı?

Ziraat Bankası Bankkart ile internet üzerinden alışverişler yapabilirsiniz. Bunun için de alışveriş yapacağınız e-ticaret sitesinin Ziraat Bankası ile anlaşmalı olması gerekmektedir. Bankkart ile günlük e-ticaret online alışveriş limiti de 1000 TL’dir. Bankkart alışverişlerinde Ziraat Bankası herhangi bir komisyon almamaktadır.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir