Ziraat Bankası Bedelli Askerlik Kredisi Hesaplama – Mart 2021

featured

2021 yılında Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi hesaplama, faiz oranları ve başvuru detaylarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi hesaplama, başvuru detayları ve şartları bu sayfamızda yer almaktadır. Siz de hemen bedelli askerlik kredisi başvurusu yapabilir ve askerlik ödemenizi kredi ile tamamlayabilirsiniz.

2021 Bedelli Askerlik Ücreti

Bedelli askerlik ücreti 2021 yılı için belirlendi. Buna göre Ocak – Haziran 2021 döneminde bedelli askerlik yapmak isteyen kişiler bedelli askerlik ücreti olarak 39.788,64 TL ödeyerek bedelli askerlik yapabilecek. Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları ise bedelli askerlik hizmetini dövizle yapabilecek. Dövizle askerlik için ise 4.402,27 Euro ücret ödenmesi gerekmektedir. Bedelli askerlik için nakit ihtiyacı duyan kişilere Ziraat Bankası 2021 yılında bedelli askerlik kredisi vermektedir.

Bedelli Askerlik Başvurusu

Bedeli askerlik başvurusu yapmak isteyen kişiler, e-devlet sitesine giriş yaparak bedelli askerlik için başvuruyu tamamlayabilir. Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının başvuruları ilgili konsolosluklardan yapılabilir. Askerlik şubesine giderek veya e-devlet üzerinden giriş yaparak başvuru yapan kişiler belirlenen bedelli askerlik ücret bilgisine göre ödeme yapılacak IBAN numarasına ödemeyi yapması gerekmektedir. Bu bilgilerin sunulduğu belgede yer alan bedelli askerlik ödemesi anlaşmalı bankalar aracılığıyla siz de ödemenizi yaparak bedelli askerlik zamanı geldiğinde askerlik hizmetini gerçekleştirmek için dağıtım yerine gidebilirsiniz. Ödeme yapıldığını kanıtlayan dekontların alınması ile birlikte, bir asıl ve toplamda 3 nüsha ödeme dekontu bankadan alınarak ilgili askerlik şubesine teslim edilmesi gerekmektedir. Bu şekilde bedelli askerlik başvurusunu tamamlamış olursunuz.

Bedelli askerlik ödemesi peşin olarak yapılmaktadır. Bundan dolayı bankalar, bedelli askerlik kredisi adı altında kampanyalar yapmaktadır. Bedelli askerlik kredisi veren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası da, askerlik hizmetini bedelli olarak yapmak isteyenlere 40.000 TL’ye kadar, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi vermektedir. Bedelli askerlik şartları 2021 sayfasına bakarak, 2021 yılında bedelli askerlik başvuru şartlarını da öğrenebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Askerlik tecil ettirme

Ziraat Bankası Bedelli Askerlik Kredisi

Ziraat Bankası bedelli askerlik için ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası, devlet bankaları arasında yer almasından dolayı 7’den 70’e her yaştan müşterisi bulunmaktadır. Dolayısıyla bir çok kişi bedelli için kredisini Ziraat Bankası’ndan alacaktır. Ziraat Bankası henüz bedelli kredisi için bir açıklama yapmasa da, önceki yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da ihtiyaç kredileri arasına bedelli kredisini de ekleyerek bir çok vatandaşa hizmet verecektir. Aşağıda yer alan bedelli askerlik kredi hesaplaması 40 bin tl üzerinden hesaplanmış ve sizlere sunulmuştur.

Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi hesaplama 2021  
Vade Sayısı Kredi Miktarı Faiz Oranı Aylık Taksit Tutarı
12 Ay 40.000 TL 1,54 3.747 TL
24 Ay 40.000 TL 1,54 2.078 TL
36 Ay 40.000 TL 1,54 1.531 TL
 

Yukarıda yer alan kredi hesaplaması Ziraat Bankası’nın resmi web sitesinden alınmıştır. Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi hesaplaması için ihtiyaç kredileri baz alınmış olup, banka bedelli askerlik için farklı faiz oranlarıyla yeni bir kampanya duyurabilir. Öyle bir şey olması halinde takip ederek bu konumuzu güncelleyeceğiz. Siz de sitemizi sık sık takip ederek bedelli askerlik kredisi hakkında tüm bankaların tekliflerini karşılaştırabilir ve uygun faizlerle bedelli kredisi kullanabilirsiniz.

Bedelli askerlik kredisi veren bankalar
Bedelli askerlik kredisi hesaplama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir