Ziraat Bankası Bilyoner Para Yatırma

featured

Türkiye’de online şans oyunları bayisi olarak hizmet veren Bilyoner.com’a para yatırmak isteyenler Ziraat Bankası online işlemleri kullanabilir. O halde Ziraat Bankası’ndan Bilyoner’e para nasıl yatırılır?

İddaa, spor toto, at yarışı, milli piyango alanlarında resmi bayiliği olan Bilyoner’i tercih ederek sizde şans oyunlarında kendinizi deneyebilirsiniz. Peki Ziraat Bankası Bilyoner para yatırma işlemleri nasıl yapılmaktadır, online işlemlerden nereye tıklamak gerekiyor. Sizler için Kredibankalar olarak araştırdık ve bu konumuzu hazırladık. Ziraat’in online şubesinden Bilyoner hesabınıza bir kaç dakika içerisinde para transferi yapabilirsiniz.

Bilyoner Para Yatırma Ziraat Bankası
İlk olarak hangi kanallardan para yatırmak istediğinize karar verin. Bilyoner hesabına, Ziraat Bankası üzerinden; internet şubesi, mobil bankacılık ve atm üzerinden para yatırımı yapabiliyorsunuz. Biz sizler için en kolay yöntem olan “internet bankacılığından yatırma” adımlarını resimli olarak anlatacağız.

1 – Ziraat Hesabına Giriş Yapın
Ziraat Bankası internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra sizi yukarıdaki gibi bir ekran karşılayacak. Ana sayfada “İşlem Yap” menüsünde yer alan “OGS&Diğer Ödemeler” menüsüne tıklayın. Bundan sonrasında ise aşağıdaki ekran gelecektir.

2 – Şans Oyunları Menüsüne Tıkla
Bu adımda ise karşınıza yukarıdaki görselde yer alan menü gelecek ve aşağılarda bulunan “Şans oyunları” menüsüne tıklayın. Bundan sonra ise Türkiye’de lisanslı ve devlet tarafından denetlenen şans oyunları bayileri listelenecek. “Bilyoner” seçeneğini seçin ve devam edin.

3 – Bilyoner Üye Numaranız
Yukarıda ise sizde bilyoner hesabında yer alan üye numaranız istenecektir. Para transferinin onaylanması için bu alanları doğru doldurmanız gerekiyor. Ayrıca sadece kendi banka hesabınızdan sadece kendi bilyoner hesabınıza para gönderebilirsiniz. Bu da tüm bankalarda yasal prosedürdür, başka bir kişinin hesabından para aktarımı şans oyunlarına yapılamıyor. Yukarıda yer alan Üye numarası ve gönderilecek tutarı girdikten sonra ise onayladıktan sonra otomatik olarak adınız soyadınız, kişisel bilgileriniz ekrana yansıyacak ve onaylamanız istenecektir. “Devam” seçeneğine tıklarsanız ve sonrasında onay verirseniz Bilyoner hesabınıza anında paranız yatırılacaktır.

Bilinmesi gerekenler:
Bilyoner’e Ziraat Bankası tarafından para gönderimlerinde banka tarafından havale ücreti alınmaktadır. İnternet bankacılığı para gönderim işlemlerinizi buradan giriş yaptıktan sonra yapabilirsiniz. Ziraat Bankası Bilyoner para yatırma işlemleri aralıksız olarak haftanın 7 günü 24 saat yapılabilmektedir ve gönderilen paralar anında hesaba düşmektedir.

Ayrıca Nesine hesabınız varsa Ziraat Bankası Nesine para yatırma ve Garanti Bankası Nesine para yatırma konumuza da bakabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir