Ziraat Bankası Emekli Kredisi 2021

featured

Ziraat Bankası emekli kredisi 2021 ile kapsamında, maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan emekliler konut ve ihtiyaç kredisini uygun faizlerle kullanabiliyor. Emekli kredisi hesaplama Ziraat tablolarına göz atarak, başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası kredi kampanyaları kapsamında, Ziraat Bankası emekli kredisi 2021 yılında da verilmeye devam edilmektedir. Uygun faiz oranları ve şartlarda sunulan bu krediden tüm emekliler yararlanabilir ve maddi sıkışıklıklarda rahat bir nefes alabilirler. Ziraat Bankası emeklilere özel ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vermektedir. Bu sayfamızda emeklilere verilen tüm Ziraat Bankası kredilerini faiz oranlarını inceledik ve sizler için hesaplamalarla birlikte kredi ayrıntılarını hazırladık.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi
Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında, emekli maaşı ödemelerini Ziraat Bankası’na taşıyan emeklilere özel olarak kredi verilmektedir. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde bu krediye göre uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme seçenekleri sunulmakta. %,1,49 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 0,98 faiz oranıyla konut kredisi kullanabilir, 120 aya varan uzun ödeme vadeleri ile kredinizi rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Ayrıca taşıt kredileri için de maaşınızı Ziraat’e taşıdıktan sonra uygun faizli taşıt kredileri alabilirsiniz. Diğer yandan, maaşınızı Ziraat Bankası’na taşıyarak emekli promosyonu alma hakkına da sahip olabilirsiniz.

GÜNCEL İÇERİK: Ziraat Bankası emekli kredisi

Bakın: Emeklilere promosyon veren bankalar

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu

Emekli kredisi Ziraat Bankası’ndan almak isteyenler, banka tarafından istenilecek belgeleri bankaya sunmalıdır;

1. Emekli cüzdanı,
2. Kimlik Belgesi,
3. İkametgah belgesi ve 6 adet fotoğraf.
4. Konut kredisi alınacaksa, alınacak evin tapu fotokopisi.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan kişiler sadece nüfus cüzdanı ile bankaya giderek kredi başvurusu yapabilirler. Emekli kredisi başvurusu yaptığınızda, güncel emekli kredisi faiz oranları karşılaştırılıp size en uygun seçenekle kredi verilir. Emekli maaşınızın 15 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Ev kredilerinde ise, evin ekspertiz değerinin %80’ine kadar emekli konut kredisi çekebilirsiniz. Emekli kredisi kampanyalarından yararlanmak isteyenler, emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşımak zorundadır.

Ziraat Bankası emekli kredisi başvuru linkine tıklayarak bankanın resmi sitesine gidebilir ve başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Siz de yukarıda yer alan Ziraat Bankası emekli kredisi hesaplama örneklerine göz atabilir ve Ziraat Bankası’ndan hemen emekli kredisi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası emekli kredisi yaş sınırı da 75 olarak belirlenmiştir, bazı durumlarda 80 yaşına kadar kredi verilebilmektedir. Ziraat Bankası emekli kredisi ile çok farklı kredi seçenekleri ve kampanyaları bulunmaktadır. Siz de krediye başvuru yaparak hemen kullanabilir, tüm nakit ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz. Ayrıca emeklilere kredi veren bankalar konusuna da göz atarak diğer kredi seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir