Ziraat Bankası Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

featured

Hesabınızda olan parayı kontrol etmek için Ziraat Bankası bakiye sorgulama işlemlerinden birisini tercih edebilirsiniz. SMS ile, ATM’den, banka şubesine giderek, müşteri hizmetlerinden veya mobil bankacılık ve internet bankacılığından hesabınızda olan parayı sorgulayabilirsiniz.

Ziraat Bakiye Sorgulama

Ziraat Bankası şubelerine gitmeden günümüz internet teknolojilerini kullanarak hesabınızdaki nakit miktarını hemen öğrenebilirsiniz. Sizler için en çok tercih edilen internet bankacılığı ile müşteri hizmetlerini arayarak hesap bilgisi sorgulama seçeneklerinin yanı sıra diğer bakiye öğrenme yollarını da açıkladık. İstediğiniz kanal aracılığıyla hesap bakiyesi sorgulama işlemini siz de başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • İnternet Şubesinden: Ziraat Bankası internet şubesine (https://www.ziraatbank.com.tr) giriş yaptıktan sonra “hesaplar” menüsüne tıklayarak tüm hesaplarınızda bulunan para miktarını hemen öğrenebilirsiniz. Ziraat Bankası internet şubesini kullanabilmeniz için internet şifrenizin olması gerekmektedir. İnternet şifresi alabilmek için, Ziraat internet şifresi alma sayfasına göz atabilirsiniz.
  • Müşteri Hizmetlerinden Bakiye Sorgulama: Ziraat Bankası müşteri hizmetleri 444 00 00‘ı arayarak tüm hesap bakiyelerinizde bulunan nakit miktarını sorgulayabilirsiniz.
  • Sms ile Ziraat bakiye sorgulama: BAKIYE yazarak 4747’ye sms gönderebilirsiniz. Öğrenmek istenilen bakiye miktarı sadece bir hesap için ise BAKIYE yazdıktan sonra bir boşluk bırakın ve müşteri numaranızı yazdıktan sonra 4747’ye sms gönderin. Bu sayede hesaptaki bakiye miktarı telefonunuza mesaj olarak gönderilecektir.
  • Ortak ATM’lerden: Ziraat Bankası ortak atm olarak hizmet veren Halkbank, Vakıfbank, Emlak Katılım, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım ATM’lerinden ücretsiz olarak bakiye sorgulama yapabilirsiniz.
  • Mobil şubeden sorgulama: Ziraat bakiye sorgulama işlemini Ziraat mobil’e giriş yaparak Hesaplar sayfasından bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

Yukarıdakilere ek olarak bakiyenizi öğrenmek için Ziraat Bankası şubelerine gidebileceğiniz gibi, Atm’lerden ve mobil şubeden de hesap bakiyelerinizi sorgulayabilirsiniz.

Diğer bankalar:

Akbank bakiye sorgulama

Garanti bakiye sorgulama

Denizbank bakiye sorgulama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir