Ziraat Bankası İnternet Şubesi Şifre Alma Nasıl Yapılır

featured

Ziraat Bankası internet şubesini kullanıma açmak için şifre alma nasıl yapılır sorusunu cevaplayan bir konu hazırladık. Ziraat Bankası internet bankacılığı şifresini kolay olarak alabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası internet şubesi şifre alma ile sizde istediğiniz zaman tüm bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay şekilde yapabilirsiniz. Diğer yandan internet şubesi kullananlara özel olarak sunulan faiz oranları ve kampanyaların yanı sıra, şubelere göre uygun maliyetlerle işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet şubesinde hesap açma, kapama, Eft yada havale yollama, kredi başvurusu yapma, kredi kartı talebinde bulunm, döviz bozdurup alma, vadeli mevduat hesabı açma, kredi kartı ekstrelerini kontrol etme gibi pek çok işlemi kolay şekilde yapabilirsiniz. Ziraat Bankası internet şubesine giriş yaparak tüm bu işlemleri hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Şifresi Alma
Ziraat Bankası internet şubesine giriş yaparak sonra istediğiniz gibi işlem yapabilmeniz için ilk olarak şifre almanız gerekmektedir. Herkese farklı olarak verilen Ziraat Bnakası internet şifresi ile güven içerisinde hesabınızı kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda internet bankacılığı üzerinden anlık yatırımlar da yapabilirsiniz. İnternet şubesi şifre oluşturma istiyorsanız yapmanız gereken şey, bankanın internet sitesine girerek (https://www.ziraatbank.com.tr/tr) adresinden online olarak şifre oluşturma talebi yapmaktır. Karşınıza gelecek sayfada ise T.C. kimlik numaranızı yazdıktan sonra cep telefın numaranızı başında sıfır olmadan yazmalısınız. Son işlemde ise ekrandaki güvenlik kodunu kutuya yazdıktan sonra giriş butonuna basın. Başvuru anında Ziraat Bankkart yada kredi kartınızı kullanabilirsiniz. Aşağıda yer alan online başvuru sayfasına giderek, gerekli bilgileri doldurduktan hemen sonra yeni şifrenizi alabilirsiniz. Aşağıda yer alan adımlar Ziraat Bankası internet bankacılığı için yeni müşteri kaydıdır, şifre değiştirmek için sayfayı aşağıya kaydırarak şifre değiştirme adımlarını da inceleyebilirsiniz.

  • İlk olarak Ziraat Bankası internet şubesine bireysel.ziraatbank.com.tr adresinden giriniz.
  • Karşınıza çıkan sayfada “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak yeni online müşteri kaydı sayfasına geliniz.
  • T.C. kimlik numaranız, bankada kayıtlı cep telefon numaranız ve ekranda görülen güvenlik kodunu ilgili kutucuklara doldurun.
  • “Devam” butonuna basarak diğer ekranda cep telefonunuza gelen SMS’teki şifreyi yazın
  • Karşınıza çıkan ekranda banka kart bilgilerizi ve şifrenizi oluşturarak Ziraat İnternet bankacılığını kullanmaya başlayabilirsiniz.

ŞİFRE ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN:

https://bireysel.ziraatbank.com.tr/Transactions/Online/Default.aspx?txns=OnlineApp&customerType=rtl

Ziraat Bankası internet şifre alma  aşamasını tamamladıktan sonra banka sisteminde yer alan cep telefonunuza bir sms onay mesajı gelecektir. Mesajdaki gelen şifreyle birlikte istenilen bilgileri girdikten sonra Ziraat Bankası internet şifre oluşturma aşamasını tamamlayabilirsiniz. Eğer internet şubesi şifresi tarafınıza ulaşmazsa, müşteri hizmetlerini arayarak şifre oluşturma talebinda bulunun. Ayrıca bu sayfada yer alan adımları takip ederek Ziraat Bankası’nın mobil uygulama için mobil bankacılık yeni müşteri kaydı veya şifre değiştirme işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI İNTERNET ŞİFREMİ UNUTTUM, NE YAPACAĞIM?
Daha önce kullandığınız internet şifrenizi unuttuysanız bu adımları takip ederek tekrardan yeni şifre alabilirsiniz. Bankanın kurumsal müşterisiyseniz 444 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. Eğer bireysel müşteriyseniz, yine yukarıdaki adımlarla tekrardan internet sitesi üzerinden şifre talebinde bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası internet şubesi yeni şifre alma aşamasında siteye girip şifremi unuttum bölümüne tıklamalısınız. Açılan sayfada yine sizden istenilen kişisel bilgileri doğru yazdıktan sonra giriş butonuna tıklayınız. Verdiğiniz bilgilerin teyit edilmesi için bankada kayıtlı cep telefon numaranıza bir sms onay mesajı gönderilir. Gelen şifreyi de internet sitesindeki ilgili bölüme girdikten sonra yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Eğer cep telefon numaranız eşleşmiyorsa telefon numaranızı güncellemek için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. İşte Ziraat Bankası internet şifresi değiştirme adımları:

  • İlk olarak Ziraat Bankası İnternet Bankacılığına bireysel.ziraatbank.com.tr giriş yapın
  • Karşınıza gelen ekranda “Şifremi Unuttum” butonuna tıklayın
  • Sonrasında T.C. kimlik numaranız, bankada kayıtlı telefon numaranız ve diğer istenilen bilgileri doldurun
  • Diğer adımda cep telefonunuza SMS ile şifre gelecektir bu şifreyi ilgili alana girdikten sonra internet bankacılığı için yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Ziraat Bankası internet şubesi şifre alma veya yeni şifre oluşturmak isteyenler ayrıca en yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek de şifre alabilirler. Şubelerden yaptığınız şifre talebinize verilen bilgiler ile internet bankacılığına giriş yapabilir ve şifrenizi giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz. Şubeden yaptığınız başvurularda ayrıca en az bir adet vadesiz tl hesabınızın olması gerekiyor. Siz de bu sayfamızda yer alan bilgilere göz atarak internet şubesi parolanızı alarak, internet ve mobil şubeyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir:

Ziraat Bankası kart şifresi alma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir