Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvuru Sonucu Öğrenme

featured

Bir çok kişi başvuru yaptıktan sonra başvuru durumu hakkında bilgi almak istemektedir. Peki Ziraat Bankası kredi kartı başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? İşte internetten başvuru takibi ve sonucu öğrenme sayfası.

 

Ülkemizde hizmet veren devlet bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, 1863 yılından beridir kesintisiz hizmetine devam etmektedir. Haliyle bir çok müşterisi bulunan banka günümüzde çok yoğun bir şekilde müşterilerin taleplerine cevap vermek için çalışmaktadır. Kredi kartı başvurusu yapmış ve sonucunuzu öğrenmek mi istiyorsunuz? O halde siz de aşağıda bulunan Ziraat Bankası kredi kartı başvuru sonucu öğrenme linkine gidebilir, başvuru sonucunuzu ister internet bankacılığından, ister müşteri hizmetleri numarasını arayarak yada diğer yöntemleri kullanarak takip edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvuru Sonucu

Ziraat Bankası Bankkart Combo yada diğer kartlara başvuru yapıldıktan sonra bankaya verilen bilgilere göre araştırma yapılmaktadır. Eğer banka kişinin başvuru sürecini olumlu değerlendirirse karta onay verir ve 1 hafta içerisinde kişiye kredi kartı gönderilir. Kredi notunuzun kötü olması yada sicilinizin bozuk olması durumunda kredi kartınıza onay gelmez. Kredi kartı başvuru süreci genellikle bir kaç gün içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Başvuru sonucunuz bankaya verdiğiniz cep telefon numarasına sms olarak bildirilecektir. Banka sms’lerinin telefonunuzda engelli olması durumunda sms tarafınıza ulaşmayabilir. Bu durumda siz de aşağıda bulunan başvuru sonucu sorgulama linkini kullanarak yada Ziraat müşteri hizmetlerini arayarak başvuru takibinizi yapabilirsiniz.

İlgili: Ziraat Bankası kredi kartı başvuru sonucu

Yukarıda bulunan ilgili linke gitmeniz halinde Ziraat Bankası’nın başvuru sonucu sorgulama sayfası sizi karşılayacaktır. Siz de bu sayfada gittikten sonra TC Kimlik Numaranız yada başvuru aşamasında size verilen Başvuru kodu, bankaya verdiğiniz cep telefon numaranız gibi bilgileri ilgili kutucuklara doldurduktan sonra “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen ilgili “Bilgilendirme(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)” yi okudum. Kişisel verilerimin “Bilgilendirme(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)” de belirtilen kapsamda işlenmesini kabul ederim.” butonunu da işaretleyerek “Sorgula” butonuna basarak kredi kart başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

ziraat kredi kartı başvuru sonucu

Yukarıda bulunan ilgili linke giderek Ziraat Bankası internet bankacılığından kredi kartı başvuru sonucunu öğrenebileceğiniz gibi, siz de 444 00 00 numaralı Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarasını arayarak da başvuru sonucunuzu anında sorgulayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri sesli yanıt sistemi sizi karşıladığında “kredi kartı başvuru sonucu” diyerek direk olarak ilgili menüye gidebilir ve başvuru süreci hakkında canlı bilgi alabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Ziraat Bankası oldukça fazla bir müşteri portföyüne sahip olduğundan dolayı oldukça yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Böyle yoğunluk anlarında başvurular bir kaç gün geç değerlendirilebilir ancan genellikle başvurular aynı gün içerisinde sonuçlandırılmaya çalışılmaktadır. Siz de Ziraat Bankası’ndan kredi kartı alarak kredi kartınızı tüm ödeme noktalarında kullanabilir, nakit çekim özelliğinden yararlanabilir, borç erteleme yada asgari ödeme gibi özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Ziraat kredi kartı başvuru takip etmek isteyenler bu sayfamızda bulunan başvuru sonucu sorgulama sayfalarını ve linklerini kullanabilir. Ziraat Bankası’nın bankacılık hizmetlerinden faydalanmak için siz de kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Kredi kartı başvurusunu henüz yapmadıysanız buraya tıklayarak kart başvuru sayfasına yönlenebilir ve başvuru talebinizi bankaya iletebilirsiniz. Ziraat Bankası kredi kartı başvuru sonucu sorgulama yapmak isteyenler yukarıdaki işaretli Ziraat başvuru takibi sayfasına giderek sorgulama işlemini online olarak yapabilir. Eğer kart başvuru sonucu hakkında bankada bulunan bilgilerin hatalı olduğunu düşünüyorsanız kimlik belgesiyle en yakın Ziraat şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Öğrenciye kredi kartı veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir