Ziraat Bankası Kredi Kartı Borcu Yapılandırma 2021

featured

Ziraat Bankası kredi kartı yapılandırma 2021 yapmak isteyenlere özel olarak bu sayfamızı hazırladık. Borçlarını ödeyemez duruma düşen kişiler kredi kartı borcunu yeniden yapılandırma yapabilir.

Günümüzde ödemelerimizin çoğalmasıyla beraber bazı durumlarda kredi ve kredi kartı borçlarımızı ödeyemeyecek duruma düşebiliriz. Peki Ziraat Bankası kredi kartı yapılandırma 2019 yılında nasıl yapılır ve faizi ne kadardır? Daha önceki konumuzda Ziraat Bankası kredi yapılandırma hakkında detaylı bilgileri sizlere sunmuştuk, bu sayfamızda ise kredi kartı borcunu yeniden yapılandırmak için neler yapılması hakkında gerekli bilgileri sizlere sunacağız.

 

Ziraat Bankası Kredi Kartı Borcu Yapılandırma
Kredi kartı borcu olanlar için Ziraat Bankası’ndan borç yapılandırma teklifleri her zaman güncelliğini korumaktadır. Siz de Ziraat Bankası Bankkart ve diğer özellikli kredi kartınızın borcunu ödemekte güçlük çekiyorsanız, Ziraat Bankası şubesine giderek kredi kartı borç yapılandırma bşavurusu yapabilirsiniz. 2021 yılında faiz oranları ve yapılandırma özellikleri açıklandıktan sonra sayfamızı güncelleyerek sizlere bilgi vereceğiz. Kredi kartı borcunuzu ödeyemiyorsanız ve borcun aksamasını istemiyorsanız, Ziraat Bankası şubelerine giderek kart borcu yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz. Bddk tarafından alınan karar doğrultusunda kredi ve kredi kartı borçları 72 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Mevcut borçlarınız takibe düşmediyse siz de yapılandırmadan faydalanabilirsiniz. Kredi kartı borcu 72 aya bölünerek mevcut borcun taksitlerinin azaltılmasıyla beraber kredi kartı sahibinin rahat bir nefes alması hedeflenmektedir. Ayrıca illa 72 ay yapılandırma yapmanız gerekmemektedir, bankanın sunacağı teklifler doğrultusunda 12 ay, 24 ay veya sizin belirleyeceğiniz aya göre borç bölünerek yapılandırma yapılabilir. Siz de kredi kartı borcunuzu yeniden yapılandırarak, borcunuzu zamanında ödeyebilir ve takibe düşmesini engelleyebilirsiniz. Bilindiği gibi kredi kartı borçları, kredi borçları gibi 3 ay ödenmediğinde takibe düşmekte ve banka yasal yollarla borcu almaya çalışmaktadır. Bu durumda kişinin maaşına, üzerine kayıtlı mallarına haciz yoluyla el konulabilmektedir. Ayrıca böyle bir sürece girildiğinde kişi kara listeye eklenir ve hiçbir bankadan kredi ve kredi kartı ürünlerini kullanamaz duruma düşer. Eğer siz de borçlarınızı ödeyemiyorsanız takibe girmeden önce yapılandırma tekliflerinden yararlanmanız gerekmektedir.

İlgili: Ziraat Bankası kredi yapılandırma

Borcu 72 Aya Yapılandırmadan Önce Buna Dikkat Edin!
Yapılandırmalardan yararlanmak isteyen kişiler, kredi kartı yapılandırma uygulamalarını sadece bir defaya mahsus olarak kullanabileceklerini de unutmamalılar. Yani daha önce yapılandırmadan faydalanan kişiler 72 ay kredi kartı borcu yapılandırması yapamazlar. Bunun yanı sıra bankanın insiyatifine göre 48 aya kadar kredi kartı borcu taksitlere bölünerek müşterinin ödemeleri düşürülebilir. Siz de Ziraat Bankası kredi kartı yapılandırma yapmak istiyorsanız en yakın şubeye gidebilir, müşteri temsilcisinin sunacağı teklifleri değerlendirebilir ve hemen yapılandırma yapabilirsiniz. Ayrıca yapılandırma yapmak istemeyen kişiler kredi kartı borcunu farklı bir bankaya transfer de edebilir. Bunun için aşağıda yer alan linklere göz atabilirsiniz.

 

Link: Borç transfer kredisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir