Ziraat Bankası Kredi Kartı Temassız Kapatma

featured

Ziraat Bankası kredi kartı veya banka kartı temassız kapatma nasıl yapılır? Temassız özelliğinizi kapatmak için bu sayfada yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası’nın kredi kartına sahipseniz, haberimizi okuyarak daha hızlı bir şekilde nasıl alışveriş yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Yurt içi harcamalarınızda ve internette güvenli alışverişlerinizde size kolaylık sağlayan Ziraat Bankası kredi kartları ile vakit kaybetmeden ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartlarına tanımlanan yeni özellikler sayesinde de vatandaşlarımızın işi oldukça kolaylaşmış durumda. Ziraat Bankası temassız kredi kartları ile sizler de daha güvenli ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabileceksiniz. Temassız kredi kartını nasıl alırım, yıllık kart ücreti var mı, kredi kartının temassız özelliğini kapatmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Ziraat bankası temassız kredi kartına nasıl sahip olacağınızı, temassız özelliğin ne demek olduğunu, temassız kredi kartının atm ve alışveriş dışında ne gibi özelliklerinin bulunduğunu haberimizde öğrenebilirsiniz. İşte, Ziraat Bankası kredi kartı kullananlar için, temassız özelliği hakkında merak edilenler.

İlginizi çekebilir: Kredi kartı temassız ödeme nedir?

Ziraat Bankası kredi kartı temassız özelliği kapatma

Pek çok bankada olduğu gibi Ziraat Bankası da, müşterilerine temassız kredi kartı ile kolaylıklar sağlıyor. Peki, nedir bu temassız özellik? Temassız kredi kartlarınızı, banka kartlarınızı POS cihazına okutarak gerçekleştirdiğiniz işlemlere ‘temassız işlem ve özellik’ diyoruz. Ziraat Bankası kredi kartlarının temassız özelliğini kullanabilmeniz için öncelikle, şifre girerek temaslı bir işlem yapmanız gerekmektedir. Ödeme yapacağınız mağazadaki POS cihazının temassız özelliği bulunması ve kartınızın uygun olması durumunda, temassız işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Temassız ödemeleriniz kartınızın çip bakiyesinden gerçekleşecektir. Bunun için atm’lerden nakit olarak ya da hesabınızdan kartınızın ‘çip bakiyesine’ yükleme yapabilirsiniz. Temassız kredi kartına sahip değilseniz kartınızı, Türkiye’nin her ili ve ilçesinde kolaylıkla bulabileceğiniz Ziraat Bankası şubelerinden temin edebilirsiniz. Herhangi bir kullanım ve yıllık kart ücreti alınmayan temassız karta sahip olarak, vakit kaybetmeden, güvenli bir şekilde alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Başvuru: Ziraat Bankası kredi kartı başvuru

Kredi kartı temassız özelliği kapatma
Ziraat Bankası temassız kredi kartlarınızı Bkm Express sistemine tanımlatabilir, cep telefonunuza gelen tek kullanımlık şifreniz ile, Bkm Express’e üye olan yerlerde alışverişinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Temassız kredi kartlarınızı da Ziraat Bankası şubelerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini (444 00 00 – 0850 220 00 00) arayarak iptal ettirebilirsiniz. 7 gün 24 saat telefonla işleminizi yapabilirsiniz. Akbank kredi kartı temassız özelliği ile ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaştık. Ziraat Bankası kredi kartı temassız özelliği kapatma ve diğer tüm merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz. Daha güvenli ve hızlı alışveriş için, Ziraat Bankası temassız kredi kartına sahip olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir