Ziraat Bankası Konut Kredisi Erteleme 2021

featured

Yüksek faiz oranlarıyla kredi çekenlere müjde, siz de Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma 2021 yılı başvurusu yaparak faiz oranını yüzde 0,99 ile yapılandırabilirsiniz.

 

Acil olan nakit ihtiyaçlarımızda bankalara giderek kredi alabiliyoruz. Kredi notu ve kredi sicili düzgün olan bir kişi tüm bankalardan kolaylıkla kredi alabiliyor ancak bütçe planlaması yapmadan alınan krediler sonucunda olumsuz sonuçlar oluşabilmektedir. Bu durumda siz de Ziraat Bankası konut kredisi erteleme yaparak kredi taksitlerinizi düşürebilir, sonrasında ise kredi borcunuzu bütçenize göre rahat rahat ödeyerek borçlarınızı kapatabilirsiniz. Kredi yapılandırması çoğu bankalarda olduğu gibi Ziraat Bankası’nda da yapılabilmektedir. Aşağıda bulunan yöntemler ile siz de hemen yapılandırma başvurusunda bulunabilirsiniz. 2020 yılında siz de ödeyemediğiniz borçlarınızdan dolayı kullanmış olduğunuz kredinizi yeniden yapılandırarak, daha uygun taksitlerle kredinizi ödemeye devam edebilirsiniz. İşte Ziraat Bankası yapılandırma paketinin güncel ayrıntı ve özellikleri.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Yapılandırma 2021
Kredi borcunu yapılandırmak, kredinin taksitlerini düşürerek borçlu kişinin ödeme zorluğundan çıkarılması amacıyla uygulanır. Daha önceki aylarda kredi ve kredi kartı borcu olanlar için Ziraat Bankası 72 aya varan vadelerle borçları yeniden düzenleyerek yapılandırıyor, borçlu kişinin ödeme seçeneğini kolaylaştırıyordu. Bu yapılandırmadan yararlanan on binlerce kişi, yapılandırma sonrasında rahat bir nefes almıştı. Özellikle konut kredisi faiz oranlarının 0,99’a düşmesinden sonra ümitlenen yüksek faizle konut kredisi kullanan kredi borçluları, Ziraat Bankası’nın konut kredisi yapılandırma duyurusunu beklemektedir. Ancak son aldığımız duyumlara göre tüm şubelere yazı gönderen Ziraat Bankası ana merkezi, konut kredilerinin düşük faizle (%0,99) yeniden yapılandırma olmayacağı, yapılandırma seçeneği mevcut kredi faizi ile yapılacağı yer alıyor. Yani %0,99 konut kredisi için daha önceki kullanılan krediler geçerli olmamaktadır. 2020 yılında veya daha önce konut kredisini Ziraat Bankası’ndan kullanan kişiler, eğer kredi taksitlerini ödemekte zorluk çekiyorsa bunu mutlaka banka personeline bildirerek çözüm yolu aramalı. Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırmasını her yıl olduğu gibi 2021 yılında da yapmaktadır ancak yeni yapılacak yapılandırmalarda faiz oranları, mevcut kredi faizi doğrultusunda yapılacaktır. Yani, düşen konut kredisi faiz oranları yeni yapılandırma kapsamında alınmayacak, daha yüksek faizlerle yapılandırma teklifleri değerlendirilecektir. Ancak kredi vadesi uzatılarak aylık taksitler azaltılacak, böylece kredi borçlusunun ödemesi kolaylaşacaktır. Refinansman yani konut kredisi yapılandırma Ziraat Bankası’nda mümkündür.

 

İlgili sayfa: Ziraat Bankası kredi erteleme

 

Yapılandırma yaparak mevcut olan taksitleri düşürebilir, ayrıca güncel uygun faiz oranlarından da yararlanabilirsiniz. Eğer borcu farklı bir bankaya transfer etmeyi düşünüyorsanız bu durumda eski bankanıza krediyi erken kapatma cezası ödemek zorunda kalabilirsiniz. Sadece kredi ödemelerinde zorluk çekilen zamanlarda değil, kredi taksit ödemelerini yükseltmek isteyenler de konut kredisi yapılandırma başvurusunda bulunabilir. Örneğin aylık taksiti 2000 TL olan bir konut kredisini aylık 3 bin tl taksit ödemesine çıkartarak hem faizleri düşürebilir hem de daha kısa vadede kredi borcunuzu kapatabilirsiniz. Siz de yapılandırmadan yararlanmak istiyorsanız Ziraat Bankası şubelerine gitmeniz ve başvuru yapmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası 0,99 faiz oranlı konut kredileri sadece yeni kullanılacak konut kredileri için verilmektedir.

 

Haber: Konut kredisi yapılandırma 2021

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Yapılandırma
90 gün süreyle ödenmeyen kredi borçları yasal yollarla alınmaya çalışılır. Bu süreç öncesinde banka sizinle iletişime geçerek kredi borcunuzu ödemeniz yönünde borçlu kişiye ikazlarda bulunur. 90 günlük süre içerisinde bankayla iletişime geçerek borcu ödeyemediğinizi, yapılandırma yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Böyle bir durum mümkün olursa zaten banka da size teklifini sunacaktır. Eğer 3 ay üst üste kredi borcunuzu ödemediyseniz bunun sonucunda mahkeme kararıyla maaşınızın belli bir kısmına veya üzerinize kayıtlı mallara haciz gelebilir. Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız avukata verilmeden önce bankayla anlaşma yoluna giderseniz sizin yararınıza olacaktır. Ziraat Bankası kredi yapılandırma yapabilmek için güncel faiz oranları kullanılır ve ek ücretler de çıkabilmektedir. Siz de Ziraat Bankası kredi borcunuzu yeniden yapılandırma yaparak, aylık taksit tutarınızı düşürebilir ve uygun taksit ödemeleriyle kredi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

İLGİLİ: Kredi yapılandırma

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Yapılandırma
Ziraat Bankası’nda taşıt kredileri de yeniden yapılandırma yapılabilmektedir. Borçlarınızı farklı bir taşımak yerine, Ziraat Bankası taşıt kredisi yapılandırma yaparak siz de yapılandırmadan faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası kredi yapılandırma için Ziraat şubelerine giderek müşteri temsilcisinden başvurunuzu yapabilir, 444 00 00 numaralı Ziraat müşteri hizmetleri çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz. Siz de borçlarınızı ödemekte güçlük çekiyorsanız yukarıda yer alan bilgileri kullanarak kredinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Siz de ödemelerinde güçlük çektiğiniz ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredinizi Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek yeniden yapılandırabilir ve taksit ödemenizi düşürerek kredinizi bütçenize göre ödemeye devam edebilirsiniz. Tabi bu durum bankanın insiyatifine bir durum olduğu için Ziraat Bankası’nın yapılandırma teklifini kabul edip etmeme hakkı da saklıdır. Siz de Ziraat Bankası’nın en yakın şubesini ziyaret ederek müşteri temsilcileri aracılığıyla Ziraat konut kredisi erteleme 2021 başvurusunda bulunan, aylık kredi taksit oranlarınızı düşürüp, kredi vadesini uzatarak ödemelerinizi düşürdükten sonra kredi ödemelerinizi rahatlıkla yapmaya devam edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir