Ziraat Bankası Nesine Para Yatırma Nasıl Yapılır

featured

  Türkiye’de en çok tercih edilen online iddaa bayilerinden birisi de Nesine.com’dur. Nesine’ye bir çok alternatif kanal üzerinden para gönderimi yapabilirsiniz. Peki Ziraat Bankası Nesine Para Yatırma işlemleri nasıl yapılır, kısa yolu nedir? Sizler için araştırdık ve online bankacılık üzerinden Nesine hesabına para yatırmanın nasıl olduğunu yazdık.

Adım Adım Ziraat Bankası’ndan Nesine’ye Para Yatırma

Öncelikle hangi kanal ile para yatırmak istediğinize karar verin. Ziraat Bankası bankamatiklerinden, Ziraat mobil uygulamadan yada online bankacılık üzerinden para yatırımı yapabilirsiniz. Biz aşağıda bu 3 işlem için ayrı ayrı yatırma işlemini anlatacağız, siz ise istediğiniz yoldan para yatırmayı yapabilirsiniz. Hatırlatmak gerekirse Nesine sitesi, Türkiye’de online yasal şans oyunları oynatan bir şirkettir. Nesine’ye güvenerek para yatırabilir ve para çekimlerini de kolaylıkla yapabilirsiniz. Kupondaş uygulamalarıyla kazanma şansınızı yükseltebilir ve iddaadan sizde Nesine sayesinde kazanabilirsiniz.

Bilinmesi gerekenler:

Nesine’ye para aktarımı yapıldığında banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınıyor. İnternet bankacılığı para yatırma işlemlerini buradan kolaylıkla yapabilirsiniz. Ziraat Nesine para yatırma saatleri ise haftanın 7 günü 24 saat aralıksız olarak yapılabilmektedir.

Ayrıca Ziraat Bankası cebe havale konusuna da bakarak bir kişinin cep telefon numarasına nasıl para gönderilir hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

1. Adım: Nesine’den Üye Numaranızı Kopyalayın

İlk olarak yapmanız gereken şey, Nesine’ye giriş yapıp üye numaranızı bir yere kaydetmenizdir. Nesine üye numaranız 8 haneli olmalıdır. Aşağıdaki görselde üye numaranızın nerede olduğunu gösterdik. Siz nesine anasayfasında yer alan üye numarası ile Ziraat Bankası’ndan para gönderimi yapabilirsiniz. Şimdi üye numarasını aldığınıza göre aşağıdaki işlemlere göre para gönderimi yapabilirsiniz.

2. Adım: Ziraat Online işlemlerden Nesine’ye para yatırma

Ziraat Bankası internet şubesi nesine para yatırmak istiyorsanız bu seçeneğe gelebilirsiniz. Öncelikle online bankacılığa giriş yapın. İlk çıkan anasayfanın en aşağısında “arama” kutusuna “şans oyunları” yazarak ara tuşuna basın. Karşınıza Bilyoner, Nesine, Tuttur gibi online bayiler gelecektir. Nesine’yi seçtikten sonra nesine üye numaranız ve göndermek istediğiniz parayı yazın. Onayladıktan sonra paranız nesine hesabına güvenli şekilde gönderilecektir. Ayrıca kısa yolu kullanmak istemeyenler de Ziraat Bankası anasayfasında bulunan “OGS&Diğer Ödemeler” menüsüne tıkladıktan sonra “şans oyunları” bölümüne giderek aynı işlemlerle Nesine’ye para gönderebilir. Aşağıdaki görselden de inceleyebilirsiniz.


Nesine’ye Bankamatiklerden para yatırma
Ziraat Bankası atm’sine gelerek para transferi / ödemeler / şans oyunları / Nesine bölümüne gelin. Daha sonrasında ise sizden Nesine üyelik numaranız istenecektir. Nesine’de yer alan üye numaranızı ekrana yazdıktan sonra göndermek istediğiniz tutarı yazıp onaylayın. Para bir kaç dakika sonra nesine hesabınıza geçecektir.

Mobil Bankacılıktan para yatırma

Ziraat Bankası mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra şans oyunları / nesine menüsüne gelin. Karşınıza çıkan menüye nesine üyelik numaranız ile göndermek istediğiniz tutarı girip onaylayın. Bir sonraki menüde bilgiler karşınıza çıkacak ve masraflar da eklenerek sizden onaylamanız istenecektir. Onay vermeniz halinde para nesine hesabınıza gönderilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir