Ziraat Bankası Öğrenci Kredisi Başvurusu

featured

Üniversite öğrencilerinin paraya ihtiyaç duyduğunda Ziraat yanınızda. Ziraat Bankası öğrenci kredisi başvurusu yapmak için size yol haritası sunuyoruz.

 

Türkiye’de vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olan 3 kamu bankasından en büyüğü Ziraat Bankası öğrencilerimizin de yanında! Ziraat Bankası ögrenci kredisi için faiz oranları, neler yapılması gerektiği ve başvuru kanallarını sizlere paylaşacağız. Ziraat eğitim kredisi adı altında öğrenciler için sunulan kredi, tüm ayrıntılarıyla kredibankalar.com’da.

ZİRAAT BANKASI ÖĞRENCİ KREDİSİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası’ndan tüm öğrencilere ihtiyaçları için hızlı kredi başvurusu. 36 aya varan vade seçenekleriyle birlikte her türlü okul, üniversite, dershane, kurs giderleri gibi ihtiyaçlarınız için Ziraat Bankası’ndan kredi kullanabilirsiniz. Eğitim kredisi, taksitli yada kredili mevduat hesabı şeklinde kullandırılmaktadır. Bu kredi, öğrenci velilerine yada öğrenci masraflarını üstlenen bir aile bireyine yada düzenli gelir sağlayan bir öğrenci/kursiyere verilebilmektedir. Kredi vadesi boyunca diğer kredilerde olduğu gibi hayat sigortası yapılmaktadır. Eğitim kredisi ayda bir yada 3 ayda bir ödenebilmektedir.

Ziraat Bankası eğitim kredisi hesaplama

Kredi tutarı aylık ödemesi vade sayısı  faiz oranı geri ödemesi
5.000 TL 181 TL 36 ay %1,27 6.516 TL
7.000 TL 254 TL 36 ay %1,27 9.144 TL
10.000 TL 362 TL 36 ay %1,27 13.032 TL

Öğrencilere kredi veren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, tüm vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olduğu gibi çiftçilerimizin, öğrencilerimizin ve tüm meslek dallarımıza hizmet verenlerin yanında. Öğrenci kredisi adı altında sunulan kredi ile sizde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak için konumuza gidebilir ve ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bankadan kredi alamayanlara:  
Bankadan kredi alamıyorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir