Ziraat Otomatik Ödeme Talimatı Nasıl Verilir?

featured

Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı vererek, faturalarının otomatik olarak kredi kartı veya banka kartınızdan ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bizler de, işlerimizi daha pratik şekilde yapabiliyoruz. Teknolojinin en büyük avantajı banka işlemlerimizi internet ortamından gerçekleştirebiliyor olmamız. Her türlü para transferi ve fatura ödemelerimizi kolayca gerçekleştirebiliyoruz. Otomatik ödeme talimatı vererek daha pratik olabiliyoruz. Sayfamıza göz atarak, Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı verme konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Biliyorsunuz ki, yoğun çalışma şartlarından dolayı ödemelerimizi aksatabiliyoruz. Bankalara otomatik ödeme talimatı vererek, yaşanacak aksaklığın önüne geçebiliriz. Peki, otomatik ödeme talimatı nasıl veriliyor? İşte, cevabı.

Ziraat Bankası Otomatik Ödeme Talimatı Nasıl Verilir?

Ödemelerinizi geç yaptığınız zaman belirli oranda faiz ödeyebiliyorsunuz. Sizler de, otomatik ödeme talimatı vererek faiz ödemekten kurtulabilirsiniz. Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatını şubelerden ve internet bankacılığından verebilirsiniz.

İnternet bankacılığından otomatik ödeme talimatı

Otomatik ödeme talimatı vermek için sırasıyla; “durumunu izle -> otomatik fatura talimatlarım” sekmesine girerek, hesabınızı ya da kredi kartınızı seçerek talimatınızı verebilirsiniz.

Mobil bankacılıktan otomatik ödeme talimatı

“Otomatik talimatlarım -> Otomatik ödeme talimatlarım ->Yeni talimat oluştur” menüsüne gelerek kolaylıkla yeni otomatik ödeme talimatınızı verebilir, eski talimatlarınızı görebilir ve düzenleyebilirsiniz.

 

Talimatı iptal etmek için: Ziraat otomatik ödeme iptal etme

Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı ücreti

Ziraat Bankası’nda otomatik ödeme talimatı vermek için herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ayrıca fatura ödemelerinizden de bir ücret alınmaz. Siz de Ziraat otomatik ödeme talimatı vererek faturalarınızın günü geçti mi diye düşünmeyi bırakabilir, fautalarınızı günü geçmeden otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası şubelerine giderek vadesiz hesap açtırabilir; telefon, internet ve televizyon faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Vadesiz hesabınızda para olmasa dahi hesabınızı, kredili mevduat hesabına dönüştürerek ödemelerinizi zamanında gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat bankası şubeleri ve internet şubelerinden otomatik ödeme talimatı vererek hesabınızdan ya da kredi kartından ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası’nda internet, televizyon ve telefon için otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Otomatik ödeme talimatı vererek; fatura ödemelerinizi ekstrenizden takip edebilir, ödemelerinizi kart limiti dahilinde ayarlayabilirsiniz.  Ödemenizi son ödeme tarihinde değil de, kredi kartınızın son ödeme tarihinde ödeme avantajından yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası müşteri değilseniz de otomatik ödeme talimatını kolayca verebilirsiniz. Bunun için; size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek, banka müşterisi olmanız yeterlidir. Banka şubeleri ve internet şubelerine alternatif olarak 444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak da otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı nasıl verilir diye merak ediyorsanız, sayfamızdaki bilgilere göz atabilirsiniz. Saniyeler içinde otomatik ödeme talimatı verebilir ve fatura ödemelerinizi geciktirme korkusu yaşamazsınız. Sizler de, vakit kaybetmeden size en yakın şubeden otomatik ödeme talimatınızı verebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir