Ziraat Bankası Açılış Saatii 2023

featured

Yoğun iş hayatımızdan dolayı bazı durumlarda bankalara gitmekte bile zorluk çekebiliriz. Banka şubesine sabah saatlerinde giderek işlerini halletmek isteyen bir çok kişi, Ziraat Bankası kaçta açılıyor diye merak etmektedir. Biz de Ziraat Bankası’nın açılış ve kapanış saatleri 2022 yılı verilerini araştırarak bu sayfamızı hazırladık. Siz de aşağıda bulunan bilgiler sayesinde mesayi saatlerinde Ziraat Bankası şubelerine giderek tüm bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Kaçta Açılıyor?

Ziraat Bankası’nın yurt genelinde hizmet veren tüm şubeleri haftaiçi her gün sabah saat 09:00‘da hizmete başlamaktadır. 09:00 ‘dan 12:30’a kadar hizmet devam ederken 12:30 – 13:30 saatleri arasında yemek saati olduğu için banka şubeleri kapanmakta saat 13:30’dan 17:30’a kadar bankalar hizmetine devam etmektedir. Resmi tatil günlerinde ve haftasonlarında banka şubeleri kapalıdır ve hizmet vermezler. Siz de bu günlerde Ziraat Bankası internet şubesinden (https://www.ziraatbank.com.tr), Ziraat Bankası müşteri hizmetleri çağrı merkezinden, atm’lerden, mobil bankacılıktan hizmet almaya devam edebilirsiniz.

Bu sayfamızda yer alan bilgiler ile Ziraat’in çalışma saatlerini öğrenebilir ve günlük planlamalarını bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası açılış saati 2023 diye merak edenler için bu sayfamızı hazırladık. Sormak istediklerinizi yorum bölümüne yazarak bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca Akbank müşterilerine özel olarak hazırladığımız bir önceki konumuz, Akbank kaçta açılıyor? sayfasına da göz atabilir ve Akbank’ın çalışma saatleri hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir