Ziraat Bankası Numara Güncelleme 2023 (Anında Güncelle)

featured

Ziraat Bankası numara güncelleme işlemlerini nasıl yapacağınızı öğrenerek, Ziraat’te kayıtlı telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

 

Bankalarda kayıtlı olan cep telefon numaraları oldukça önem taşımaktadır. Ziraat Bankası telefon numarası güncelleme işlemlerinin nasıl yapıldığını bu sayfadan öğrenebilir, aşağıda bulunan numara değiştirme yöntemlerinden birisini kullanarak yeni telefon numaranızı Ziraat Bankası hesabınıza ekleyebilirsiniz. Ziraat Bankası internet bankacılığı, mobil bankacılık gibi bankacılık ürünlerini kullanabilmek için bankada kayıtlı cep telefon numaranızın “güncel” olması gerekmektedir. Eğer numaranızı değiştirirseniz, Ziraat Bankası’nın online kanallarını kullanamazsınız.

 

Ziraat Bankası Numara Güncelleme Nasıl Yapılır?

Bildiğiniz gibi Ziraat Bankası internet bankacılığı ve Ziraat mobil bankacılık gibi Ziraat’in online kanallarını kullanmak için bankada kayıtlı cep telefon numaranız güncel olması gerekmektedir. Tüm bankalarda güvenlik gerekçesi dolayısıyla, bankada kayıtlı cep telefon numaranızın güncel olması gerekmektedir. Eğer hattınızı farklı bir hatta taşıdıysanız numaranızı güncellemenize gerek yoktur. Ziraat Bankası sim kart bloke kaldırma sayfasına göz atarak, cep telefon numaranızı operatör değiştirmeniz sonrasında oluşan sim kart bloke sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Aksi taktirde örneğin internet bankacılığına girmek istediğinizde SMS hatası ile karşılaşırsınız. Aşağıda yer alan yöntemlerden birisini tercih ederek, Ziraat Bankası’nda kayıtlı olan numaranızı yenisiyle değiştirebilirsiniz.

 

Ziraat Bankası ATM’den Numara Güncelleme

Ziraat Bankası ATM’lerine giderek banka kartınızla giriş yapınız. ATM’den karşınıza çıkan ekranda bilgi güncelleme – numara değişikliği adımlarını takip ederek yeni numaranızı ekleyebilir ve bu sayede numaranızı hemen güncelleyebilirsiniz. Tüm Ziraat ATM’lerinden ücretsiz olarak bu şekilde numaranızı güncelleyebilir veya yeni cep telefon numaranızı ekleyebilirsiniz.

 

Ziraat Bankası Şubeden Numara Güncelleme

Size en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek bankada kayıtlı olan cep telefonunuzu değiştirebilir ve Ziraat Bankası internet bankacılığını yeni numaranız ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Ziraat Bankası şubesine Ziraat Bankası çalışma saatlerinde giderek sadece kimlik belgenizle yeni numaranızı hesabınıza ekletebilmeniz mümkündür.

 

Ziraat Bankası Müşteri hizmetlerinden numara değiştirme

Ziraat Bankası telefon numarası güncelleme işlemini yapabilmek için, Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası 444 00 00 veya 0850 222 00 00’ı arayarak Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile görüşerek yeni numaranızı bankaya bildirebilir ve bilgi güncellemesini yapabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası Vekalet ile numara güncelleme

Yurt dışında yaşayan kişiler için normalde bir kişiye vekalet vererek numara değişikliği talebi banka tarafından gerçekleştiriyordu ancak güncel olup olmadığını tam olarak bilmiyoruz.

 

Ziraat Bankası Canlı Destek Hattı ile numara değiştirme

 Ziraat Bankası canlı destek sayfasına giderek sayfanın alt sağ köşesinde yer alan “Daha fazla yardım almak için tıklayın” butonuna tıklayın. Sayfada yer alan bilgileri doldurduktan sonra Ziraat Canlı Destek ekibi ile görüşme yaparak numaranızı güncellemek istediğinizi belirtirseniz Ziraat Bankası yetkilileri size yardımcı olacaktır. Telefon numarası bankalar için bir numaralı güvenlik önlemidir.

Bankalar kişisel güvenliklere önlem verdiklerinden dolayı kişilerin bilgilerinin 2. taraf kişilere gitmesini engellemek amacıyla sistemlerini üst düzey güvenlik önlemleri ile korurlar. Bundan dolayı bir kişinin numarası ve T.C. kimlik numarası gibi bilgiler özenle saklanmaktadır. Eğer banka müşterisi telefon numarasını değiştirdiyse bu durumu bankaya bildirmek zorundadır. Eğer bankada kayıtlı cep telefon numaranız eski ise bu durumda internet bankacılığı ve mobil bankacılık gibi verileri kullanamazsınız. Eğer internet bankacılığına giriş yapmak istiyorsanız siz de yeni numaranızı Ziraat Bankası’na kayıt ettirmelisiniz.

 

Bu sayfamızı Ziraat Bankası numara güncelleme yapmak isteyenlere özel olarak hazırladık. Siz de bankada kayıtlı telefon numaranız eski ise yukarıdaki yöntemler sayesinde ücretsiz olarak güncelleme yapabilirsiniz. Bize göre en kolay numara değiştirme yöntemi Ziraat Bankası’nın ATM’lerini kullanmaktır, ama siz istediğiniz yöntemi kullanabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası müşteri hizmetleri direk bağlanma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir