Odeabank Telefon Numarası Güncelleme

featured

Odeabank numara güncelleme yapabilmek için bu sayfada yer alan bilgilerden yararlanabilir, siz de hemen numaranızı değiştirebilirsiniz.

 

Tüm bankalarda kayıtlı cep telefon numaranızı güncel tutarak siz de Odeabank internet bankacılığını ve mobil bankacılığı kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu sayfamızda yer alan bilgilerle Odeabank numara güncelleme talebinde bulunduktan sonra hemen numaranızın bankada değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.

ODEABANK NUMARA DEĞİŞTİRME

Odeabank numaranızı değiştirmek istiyorsanız, en yakın Odeabank şubesine gitmeniz gerekiyor. Odeabank şubesine kimlik belgenizle giderek, müşteri temsilcisinden “numara değiştirme talep formu” doldurduktan dakikalar içerisinde sisteme yeni numaranız eklenerek güncellenecektir. Geçmiş dönemlerde numara değişiklikleri müşteri hizmetlerini arayarak yapılsa da, artan güvenlik önlemlerinden dolayı artık numara değişiklikleri sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. Ayrıca numaranızı başka bir operatöre taşımanız sonrasında banka sistemi tarafından otomatik olarak oluşan sim kart blokeyi kaldırmak istiyorsanız, aşağıda bulunan linki inceleyebilirsiniz.

İlgili: Sim kart bloke kaldırma

Siz de bu sayfamızda yer alan bilgilere göz atarak Odeabank numara güncelleme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilir, Odeabank internet şubesi veya mobil şubesini hemen kullanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir