Şekerbank Cebe Havale Nasıl Yapılır

featured

Şekerbank cebe havale nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, haberimizi okumaya başlayabilirsiniz. Şekerbank ‘hesaptan cebe’ sistemi ile sizler de para gönderebilir, banka müşterisi olmasanız dahi Şekerbank atm’lerinden para çekebilirsiniz.

Şekerbank’ın, ‘hesaptan cebe’ uygulamasıyla her tanıdığınıza para gönderebilirsiniz. Şekerbank müşterisi olan ya da olmayan her tanıdığınıza bu uyguma ile para gönderebilir, Şekerbank’ın tüm atm’lerinden kolayca parayı almasını sağlayabilirsiniz. Şekerbank cebe havale nasıl yapılır diye merak eden vatandaşlarımız için araştırma yaptık. Günümüz bankaların cebe havale yapabilmek için çeşitli uygulamaları bulunmaktadır. Bankada hesabı olmayan ve cep telefonunu bildiğiniz her tanıdığınıza, Şekerbank uygulaması üzerinden para transfer edebilirsiniz.

 

 

Şekerbank Cebe Havale Nasıl Yapılır? 

Bilmeniz gerekenler:
– Bir cep telefon numarasına “cebe havale” yapmak için; ŞEKERBANK’da hesabınızın olması gerekmektedir. “Şekerbank cebe havale” işlemini sadece ŞEKERBANK internet şubesi ve mobil şubeden “ŞEKERBANK  hesabınızdan” yapabilirsiniz.

– Para hangi ATM’den çekilecekse, cebe havale işlemi o bankanın internet şubesinden yapılabilir. (ŞEKERBANK ‘ndan yaptığınız cebe havale işlemi, başka bir bankanın ATM’sinden çekilemez.)

– ŞEKERBANK internet şubesinden yapılan “cebe havale” işlemi sonrasında parayı sadece “ŞEKERBANK ATM’lerinden” çekilebilir.

– Karşı tarafın banka hesabı olmasa bile, işlem sonrasında cep telefon numarasına gelen şifre ve gönderilen para miktarı ile “kartsız giriş” yaparak para ŞEKERBANK Atm’sinden çekilebilir.

– Yanlış yaptığınız cebe havale işlemini ŞEKERBANK mobil, ŞEKERBANK internet şube veya ŞEKERBANK müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebilirsiniz.

Ülkemiz bankalarının cebe havale sistemleri farklılık gösterebilmektedir. Sizlere, Şekerbank üzerinden yapacağınız cebe havale işlemi hakkında bilgi vereceğiz. Cebe havale, dijital ortamlardan gerçekleştirilen bir para transfer işlemidir. Şekerbank atm’leri, internet ve mobil bankacılığa giriş yaparak para transfer işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun için atm, internet ve mobil bankacılıktan  ‘hesaptan cebe’ menüsüne giriş yapın. Hesaptan cebe menüsüne girdiğinizde karşınıza gelecek ekranda para göndermek istediğiniz kişinin T.C. kimlik numarası, cep telefonu numarası ve göndermek istediğiniz tutarı girmeniz istenilecektir.

Cebe havale yaptığınız kişi yani alıcı, Şekerbank tarafından telefonuna gönderilen sms şifresi ile her atm’den parayı çekebilir. Cebe havale yapacaksanız, alıcıya bilgi verirseniz yaşanacak olumsuzlukların önünü geçmiş olursunuz.

Şekerbank ‘hesaptan cebe’ uygulamasında günlük yapabileceğiniz havale limiti, 2 işlemdir. Cebe havale işlem limiti ise 500 TL’dir.

Türkiye genelinde 500’e yakın atm’si ile hizmet veren Şekerbank, cebe havale işlemi için sizlere büyük bir kolaylık sağlıyor. Hesaptan cebe sistemi ile cebe havale yaptığınız alıcı, dilediği her Şekerbank atm’sinden parasını çekebilir. Şekerbank müşteri hizmetlerini arayarak, cebe havale işleminizin onaylanıp onaylanmadığını teyit ettirebilirsiniz. Aynı zamanda ‘hesaptan cebe’ sistemi ile ilgili detaylı bilgi de alabilirsiniz. Şekerbank cebe havale nasıl yapılır diye merak edenler, atm, internet ve mobil bankacılığa giriş yaparak hesaptan cebe menüsünde dilediği tutarı transfer edebilir. Şekerbank müşterisi olan ya da olmayan her tanıdığınıza rahatlıkla hesaptan cebe menüsü ile para transfer edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir