Ziraat Bankası Online Kredi Başvurusu

featured

Acil olarak paraya ihtiyaç duyan kişiler Ziraat Bankası online kredi başvurusu yapabilir. Siz de bu sayfada yer alan bilgiler ile internetten başvurunuzu anında yapabilirsiniz.

 

Ülkemizde hizmet veren en köklü devlet bankalarından birisi olan Ziraat Bankası’nda uygun faiz oranlarıyla kredinizi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası online başvuru yaparak kredinizi hesabınıza alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Online kredi başvurusu için Ziraat Bankası geçtiğimiz yıl yeni güncellemeler yaparak müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Ayrıca Ziraat Bankası’na sms ile, çağrı merkezini arayarak, banka şubesinden, atmlerden kredi başvurusunu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Online Kredi Başvurusu

Online kredi başvurusu yapan bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası’nda 1,73 faiz oranıyla kredi çekebilirsiniz. 48 aya varan vadeler ile Tüketici Kredisi, Çalışanın Artısı Tüketici Kredisi, Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi, Tüketici Ürün Paketi gibi kredilere başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz. Bu kredilerden faydalanmak için en az 3 ay sigortalı olarak çalışıyor olmanız veya ek gelire sahip olmanız gerekmektedir. Başvuru yapıldıtan sonra kredi notunuz, kredi siciliniz banka tarafından incelenecektir. Ziraat Bankası müşterisi olun yada olmayın bu krediye başvurmanız halinde, gerekli incelemeler yapılarak kredi başvuru sonucunuz hakkında en kısa zamanda bilgilendirilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak isteyenler aşağıda bulunan adrese gidebilir.

Başvuru için tıklayın: Ziraat ihtiyaç kredi başvurusu (Banka sitesine yönlenirsiniz)
Başvuru için tıklayın: Genel kredi sayfası

Yukarıda yer alan adrese tıklamanız halinde Ziraat Bankası internetten kredi başvurusu yapabilir ve hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Genel kredi sayfasında konut kredisi, taşıt kredisi ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir veya krediler hakkında genel bilgilere göz atabilirsiniz.

İlgili sayfa: Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir