Şekerbank Kredi Kartı Limit Yükseltme

featured

Kredi kartı limitiniz yetersiz mi? O halde siz de Şekerbank kredi kartı limit yükseltme yöntemlerini kullanabilir, bankaya limit arttırımı için başvuru yapabilirsiniz.

Kredi kartı limitinizi yükseltmek istiyorsanız, bu sayfada yer alan Şekerbank kredi kartı limit yükseltme yöntemlerini deneyebilir, siz de bankaya limit artırım talebinde bulunarak kredi kart limitinizi arttırabilirsiniz. Eğer kredi kart limitiniz alışverişlerinizde yetmiyorsa, aşağıda yer alan kart limiti artırım başvuru kanallarını kullanabilirsiniz.

Şekerbank Kredi Kartı Limiti Yükseltme 2018

Kredi kartı limitinizi yükseltebilmek için bankaya kart limiti yükseltme başvurusu yapmalısınız. Bunun yanı sıra “otomatik limit artırımı” talimatı vererek düzenli olarak limitinizin artmasını sağlayabilirsiniz. Kredi kartı limitinizin artması için bankaya başvuru yaptığınızda banka yetkilileri sizin kredi notunuza, aylık net gelirinize, ödeme geçmişinize bakmakta ve başvuruya bu kriterler doğrultusunda karar vermektedir. Aşağıda yer alan kartınızın limitini arttırmak için kullanılan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri: Şekerbank müşteri hizmetleri numarası 444 7 878 ‘i arayarak limitinizin artması için başvuru yapabilirsiniz. Ek kart limit artırım talepleri de, asıl kartın limitini geçmeyecek şekilde kabul edilmektedir.

İnternet Şubesinden: Şekerbank internet şubesine giriş yaptıktan sonra kartlar > kredi kartı sayfasından limit artırım talebinizi oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda Şekerbank mobil uygulamasından da limit talebinde blunabilirsiniz.

Banka Şubesi: Şekerbank şubelerine giderek kartınızın limitinin yetersiz olduğunu, limit artırım talebinde bulunmak istediğinizi belirtin. Banka müşteri temsilcisi sizin başvurunuzu alarak sisteme girecek ve sonucunuz size kısa bir zaman sonra bildirilecektir. Siz de yukarıda yer alan bilgiler ile Şekerbank bonus limit yükseltme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan ilgili sayfalar sizler için yararlı olabilir.

İng bank kredi kartı limit arttırma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir