ING Bank 10000 TL Kredi Hesaplama ve Başvuru

featured

Ing Bank 10 bin tl kredi hesaplama ve başvurusunu bu sayfadan yapabilirsiniz. Siz de en uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisini İng Bank’tan kullanarak, uygun kredi avantajlarından yararlanabilirsiniz.

 

Türkiye’de hizmetine devam eden ING Bank, uygun faiz oranlarıyla kredi veriyor. Siz de İng Bank 10 bin tl kredi başvurusu yaparak, uygun faizlerle kredi kullanma avantajını yakalayabilir ve nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Aşağıda bulunan INB BANK 10.000 TL kredi hesaplama ve başvuru detayları ile gerekli olan belgeleri okuyabilir, hemen başvurunuzu yaparak kredinizi kullanabilirsiniz.

İNG BANK 10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ

12 ay, 24 ay, 36 ay, 48 ay veya 48 aya kadar istediğiniz vade sayısını belirleyerek kredinizi İng Bank’tan kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredilerinde en yüksek vade sayısı bilindiği gibi 48 aydır. Diğer bankalara göre oldukça uygun faiz oranları bulunan ING’deki ihtiyaç kredileri, oldukça yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Hesaplama detaylarının yanı sıra başvuru kanallarını öğrenerek hemen kredi başvurusunu yapabilirsiniz.

Ing Bank 10.000 TL Kredi Hesaplama


Kredi miktarı
Vade (Ay) 
Faiz  (%)

Aylık Ödemesi

10.000 TL
12 1,74 951 TL

10.000 TL
24 1,74 534 TL

10.000 TL
36 1,74 398 TL

10.000 TL
48 1,74 332 TL

 Yukarıda bulunan 10.000 TL İng Bank kredi hesaplama tablosu, bankanın resmi web sitesinden (https://www.ingbank.com.tr) 18.07.2018 tarihinde alınmıştır. Banka güncel piyasa verilerine bakarak faizleri değiştirebilir, bu sayfa elle oluşturulduğundan dolayı güncelliğini yitirmiş olabilir, bundan dolayı kredi kullanmadan önce güncel faiz oranlarını kontrol etmeyi unutmayınız.

Kredi Başvuru Kanalları:

1. İnternetten: İNG Bank internet sitesine (https://www.ingbank.com.tr) girdikten sonra, “Diğer > Krediler” menüsüne tıklayın ve size uygun olan krediyi seçerek krediye başvurunuzu yapın. Ayrıca sitenin üst menüsünde bulunan e-kredi menüsüne tıklayarak internet üzerinden kredi kullanabilir, daha uygun faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. BURAYA tıkladıktan sonra direk olarak İng ihtiyaç kredisi başvuru formuna gidebilirsiniz.

2. Müşteri hizmetlerinden: İng Bank müşteri hizmetleri numarası (0850 222 0 600) aramasını yaptıktan sonra sesli komut sistemine “kredi başvurusu” diyerek başvurunuzu hemen iletebilirsiniz.

3. Sms ile: İng Bank sms kredi başvurusu yapmak isteyenler, tek bir sms göndererek kredi başvurusunu bankaya iletebilir. Kredi yazdıktan sonra bir boşluk bırakın ve Tc kimlik numaranızı da yazdıktan sonra 2205’e sms gönderin.

Sayın okurlar, yukarıda yer alan bilgileri kullanarak İng Bank’a kredi başvurusunu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi için gerekli olan belgeler ise kimlik belgesi, son 3 aya ait faturanız veya ikametgah belgesi, gelir belgesi olmaktadır. Kredi onaylandıktan sonra banka istenilen belgelerle birlikte sizi en yakın İng Bank şubesine davet edecektir. Siz de kredinizi kullanmak için en yakın ING şubesine giderek kredinizi çekebilirsiniz. Bu sayfamızda İng Bank 10 bin tl kredi başvurusu için hesaplama örnekleri ve bazı ek bilgileri sizlere sunduk. Hemen başvurunuzu yapmak için başvuru kanallarından birisini tercih edebilirsiniz. Ayrıca İng Bank şubelerinden, atm’lerinden, internet şubesi veya mobil şubesinden de kredi başvurusu yapılabilmektedir. Bize göre en kolay yöntem 1. maddede yer alan “internetten” olmaktadır. İnternet üzerinden tek bir formu doldurarak siz de online kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Link: İng Bank kredi başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir