En Az Faizli Konut Kredisi Veren Bankalar 2018

featured

En düşük faizli konut kredisi kullanıp hayalinizdeki evi satın almak mı istiyorsunuz. İşte sizler için 2018 yılındaki araştırmalarımız sonucunda en az faizli konut kredisi sunan bankalar.

Konut sahibi olmak isteyenler ilk başta en az faizli konut kredisi 2018 arayışına girmektedirler. Bu doğrultuda ülkemizde son zamanlarda düşürülen konut kredisi ile birlikte yine sektörde mart ayında konut satışlarında %10 artış olmuştur. Krediyle konut alanlardaki artış ise %50’lerin üzerine çıkmıştır. Konut kredilerinin düşmesi, emlak sektörüne de olumlu etki yaratmış ve ekonomiye can suyu vermiştir.

2018 yılında en düşük faizli konut kredisi veren bankaları sizler için araştırdık. 8 bankanın internet sitesi üzerinden yaptığımız araştırmanın sonuçlarını aşağıda sizlerle paylaştık. Sıralamamızda herhangi bir amaç olmadığı gibi, bankarın faiz oranlarını inceleyerek siz den en düşük faizli konut kredisi veren bankalar tespit edebilir ve hemen kredi başvurusu yapıp bir konut sahibi olabilirsiniz. Konut kredisi kullanmak isteyenlere birkaç bilgi vermekte yarar olduğunu düşünüyoruz. Konut kredileri; konut değerinin %70’ine kadar verilmektedir. Elinizde hiç birikmiş paranız yokse kredi kullanamazsınız. Konut kredisi kullanmak için konutun değerinden sonraki %20’lik kısmı nakit olarak temin etmeniz gerekmektedir. Ayrıca konut kredilerinde ekspertiz ücreti de banka tarafından talep edilmektedir. Sigorta ve diğer masrafları da ekleyerek kredi hesaplamanızı iyi yapmanızı öneririz. Ayrıca konut kredisi kullanmak isteyenlerden aranan bir diğer şart ise maaşlı çalışan olmanızdır. Bankaya konut kredisi başvurularında; alınacak konutun tapu fotokobisi, maaş belgeniz gibi şeyler istenmektedir. Ayrıca gerekli görüldüğü taktirde banka tarafından kefil istenebilmektedir. İşte sizler için hazırladığımız en düşük faizli konut kredisi sunan bankalar.

 

 

 

Akbank Konut Kredisi
1948’den günümüze kadar kaliteli hizmet veren Akbank, Türkiye’de en çok kullanılan bankalar arasında yer almaktadır. Akbank’tan konut kredisi kullanmak isteyenler En uygun konut kredisi 2017 adı altında sunulan kredide faiz oranı %1,01 olarak güncellemiştir. Akbank’tan konut kredisi kullanmak istiyorsanız bankanın şubelerine gidebilirsiniz.

 

 

 

Albaraka Konut Kredisi
1985 yılından günümüze kadar kaliteli hizmet sunan Albaraka; Türkiye’de faizsiz bankacılık alanında öncü kuruluşlardan biri olarak hizmetine devam etmektedir. Albaraka konut kredisi faiz oranları ise %1.00‘den başlatmakta, vade sayısı arttıkça da faiz oranı da ona göre artış göstermektedir.
Denizbank Konut Kredisi
Denizbank’tan konut kredisi kullanmak isteyenler için 2017 yılında kredi faiz oranları düşürülmüştür. Buna göre konut kredilerinden faiz oranları %0.97‘den başlamaktadır.
QNB Finansbank
1987’de Türkiye’de faaliyetine başlayan banka müşteri potansiyeli bakımından en çok hizmet veren bankalar arasında gösterilmektedir. 2006’da Yunanistan bankası olan National Bank of Greece tarafından satın alımı gerçekşemiş ve adı QNB Finansbank olmuştur. Konut kredisi faiz oranı ise 2017 yılında %0.93‘den başlamaktadır.
Garanti Bankası
Özel bankacılık alanında 2. büyüklükte yer alan Garanti; konut kredisi faiz oranlarını 2017 yılında %0.96 düşürmüştür. Garanti Bankası’na konut kredisi başvurusu yaparak hayalinizdeki konutun sahibi olabilirsiniz.
TEB
Teb’de konut kredisi faiz oranları 2017 yılında düşürülmüştür. %0.99‘dan başlayan uygun faiz oranları ile siz de Türk Ekonomi Bankası sayesinde konut sahibi olabilirsiniz.
Vakıfbank
Türkiye’de 1954 yılında kurulan Vakıfbank, konut kredisi faiz oranlarını 2017 yılında düşürerek %0.95 olarak güncellemiştir.

Ziraat Bankası

En uygun faiz oranını 2017 yılında sunan devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası’nda faiz oranları %0.88‘dir. En uygun faiz oranlarını karşılaştırarak siz de konut kredisi kullanacağınız bankaya karar verebilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvurusu
En Uygun faizli konut kredisi 2018

Bu yıl hükümetin ekonomiyi canlandırma çağrısıyla beraber bankalar konut kredilerinde faiz oranlarını düşürmüşlerdir. Biz de en düşük faizli konut kredisi 2018 araştırması yaparak sizlere bu bilgileri aktardık. En uygun kredi veren bankayı seçmek ise size kalmıştır. Konuya eklemediğimiz diğer bankalar ise hemen hemen aynı faiz oranıyla hizmet vermektedir. Diğer bankaların faiz oranlarını da karşılaştırarak en uygun faiz veren bankayı tespit edebilir ve kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca konut kredisi kampanyaları için sitemizi takip etmeye devam ediniz. En uygun konut kredisi 2018 araştırmamıza göre yine Ziraat Bankası olarak gözükmektedir. Bu veriler anlık olarak güncellenebileceği için banka şubelerine giderek daha kesin bilgilere ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir