En Çok Bonus Puan Veren Kredi Kartı 2021

featured

Kredi kartı almadan önce araştırılması gereken en önemli şey, en fazla puan veren kredi kartı 2021 yılında hangi bankanın sorusudur. Siz de bu sayfadan bankaların kredi kartı avantajlarını karşılaştırabilir, en çok puan veren kredi kartına hemen başvurabilirsiniz.

 

KrediBankalar Bankacılık ve Kredi araştırma sitesi olarak bu sayfamızda, en çok puan veren kredi kartı 2021 yılında hangisidir sorusuna yanıt aradık. Malumunuz günümüzde milyonlarca kredi kartı Türkiye’de kullanılmaktadır. Kredi kartını her alanda kullanabildiğimiz gibi, günümüzde nakitin yerini yavaş yavaş kredi kartları almaktadır. Aşağıda bankaların kredi kartı tekliflerini karşılaştırmalı olarak sıraladık. Siz de sayfamızda yer alan bilgilere göre hangi bankanın kredi kartının daha iyi olduğuna karar verebilir, bonus puan veren kredi kartlarını tercih ederek hemen online olarak kredi kartı başvurusunu yapabilirsiniz.

YÜKSEK PUAN VEREN KREDİ KARTI
Bankaların kredi kartlarını karşılaştırırken, yıllık aidat ücretlerinin yanı sıra puan/bonus avantajlarını da karşılaştırarak karar vermelisiniz. 2018 yılında Türkiye’de milyonlarca kitleler kredi kartı kullanarak, alışverişlerinde kredi kartı kullanmaktadır. Siz de aşağıda yer alan avantajlı kredi kartı tekliflerini değerlendirebilir ve başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayfamızda ülkemizde en çok talep gören bankaların kredi kartları özelliklerini, avantajlarını ve ne kadar puan verdiklerini araştırdık. Sayfamızda yer alan tüm kredi kartları diğer bankalara göre daha fazla bonus puan kazandırmaktadır.

1. AKBANK KREDİ KARTI
Akbank Axess kredi kartı alarak siz de avantajlı puan tekliflerinden ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Hem yurtiçi hem de yurtdışı alışverişlerinizde kullanabileceğiniz, aynı zamanda internet üzerinden de kullanabileceğiniz Axess kart ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Chip-paralar ile alışverişler yapabilirsiniz. Akbank axess kredi kartında kazanacağınız her 1 chip para 1 TL karşılığındadır. Kazanılan chip paralar (puanlar) sayesinde bedava alışveriş yapılabilir.

Axess kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verebilir, her ay faturaları takip etme sıkıntısından da kurtulabilirsiniz. Otomatik ödeme talimatını Akbank internet şubesinden (https://www.akbank.com), Akbank müşteri hizmetleri numarasından veya şubelerden verebilirsiniz. Akbank’ın sunduğu sınırsız kampanyalar ile sürekli olarak yeni kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

2. Denizbank Kredi Kartı
Denizbank’ın bünyesinde sunduğu kredi kartı olan Deniz Bonus ile siz de yüksek bonus puan özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Dünyada en çok kullanılan kredi kartı olan Bonus kart ile tüm bonus avantajlarından siz de yararlanabilirsiniz. 250.000 üzerinde üye iş yeri sayısı ile yurtiçi ve yurtdışı alışverişlerinin yanı sıra e-ticaret internet alışverişlerinde de Denizbank Bonus kredi kartınızı kullanabilirsiniz.

Nakit çekim, ekstre atlatma, fatura ödemesi, eft, havale gibi pek çok farklı özellik sayesinde diğer bankalara fark yaratan bu karta başvurmak için aşağıda bulunan linki kullanabilirsiniz. Ayrıca Deniz Bonus Kredi Kartı’na başvuru yaparak 200 TL’ye kadar bonus kazanma avanajlarına da sahip olabilirsiniz. Aşağıda bulunan link sayesinde Denizbank’ın resmi sitesine “kredi kartı başvuru sayfasına” gidebilirsiniz. Siz de bu sayfamız ile en çok puan veren kredi kartı 2021 sorusunun yanıtını alabilirsiniz. Bu bankalara göre Garanti Bankası, İş Bankası, TEB, Yapı Kredi, QNB Finansbank’ın kredi kartları da avantajlı teklifler ile yüksek puanlar vermektedir.

En kolay kredi kartı veren banka
En iyi kredi kartı hangi bankanın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir