En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar 2023

featured

En kolay kredi kartı veren bankalara başvuru yaparak, kolay onaylanan kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Kolay onaylanan kredi kartları arasında Enpara, Akbank, Yapı Kredi ve TEB yer alıyor. Kredi kartı, günümüzün vazgeçilmez ödeme araçları arasında yer almaktadır. Öyle ki 2017 yılı Aralık ayında 8 milyon üzerinde işlem adetiyle kredi kartının önemini de anlamış olursunuz. En kolay kredi kartı veren bankalar hangisidir ve hangi bankanın kredi kartını almak daha avantajlıdır? Sizler için herkese, en kolay kredi kartı veren bankaların araştırmasını yaparak bu sayfamızı hazırladık. Siz de aşağıda yer alan bankaların ilgili linklerine tıklayabilir, başvurunuzu bir form doldurarak hemen yapabilir ve kredi kartınızı adresinize kadar alabilirsiniz. İşte sizler için en kolay yoldan, anında onaylanan kredi kartı başvurusu ile ilgili detaylar. Öncelikle şunu belirtelim; öğrenciler, ev hanımları, emekliler, SGK’sız çalışanlar, Kobi’ler, esnaflar da kredi kartı başvurusu yaparak kolay onaylanan kredi kartına sahip olabilir. Siz de aşağıya doğru incelemeye devam edin, başvurunuzu yapın ve kartınız hemen adresinize gönderilsin.

En kolay kredi kartı veren bankalar

Kredi kartı almak, önceki yıllarda şans işi olarak bakılsa da günümüzde pek çok kriter göz önünde bulundurulmalıdır. Kredi kartı almadan önce, kredi kartı avantajları, verdiği puanlar, kampanya detayları ve kişiye özel sunulan kredi kartlarını karşılaştırmanız gerekir. Ayrıca yıllık kredi kartı aidat ücretini de karşılaştırarak, size en uygun ve iyi olan kredi kartına hemen başvuru yapabilirsiniz. Bir çok banka kredi kartı başvurularında ilk olarak kişinin “kredi notunu” değerlendirmektedir. Düşük kredi notuna kredi kartı veren bankalar da aşağıdaki listede bulunmaktadır. Sicili bozuk olanlar kredi kartı almakda zorluk çekerken, düşük kredi puanı olan kişiler bu bankalardan daha kolay yoldan kredi kartı alabilirler. En kolay kredi kartı veren bankalar bunlardır:

  • Akbank – Axess Kredi Kartı
  • Enpara – Aidatsız Kredi Kartı
  • Halkbank – Paraf Kredi Kartı
  • Yapı Kredi – Worldcard
  • Denizbank – Bonus
  • Garanti BBVA – Bonus
  • İş Bankası – Maximum Kart
  • TEB – Bonus
  • İCBC Turkey – Bonus
  • Ziraat Bankası – BankKart
  • Vakıfbank – World
  • Yapı Kredi – World

 

Enpara Aidatsız Kredi Kartı

En kolay kredi kartı veren banka Enpara.com ile anında kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Sonsuza kadar aidatsız kredi kartınız olmasını istiyorsanız, Enpara aidatsız kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Enpara.com kredi kartının en iyi bilinen özelliği herhangi bir masrafı olmamasıdır. Yıllık aidat gibi sabit ücretleri olmayan masrafsız kredi kartı Enpara ile aidat vermeden kredi kartı kullanabilirsiniz. Sözleşmesinde açık bir şekilde “sonsuza dek masrafsız” ibaresi ile kredi kartını kullandığınız süre boyunca herhangi bir ücret almayacağı belirtilmektedir.

Enpara kredi kartı ile alışveriş, nakit avans, ödeme işlemlerine ek olarak bankanın internet bankacılığı kanalıyla fatura ödemeleri, vergi ödemeleri gibi bankacılık işlemleri de yapılabilmektedir.

 

Yapı Kredi Wordcard

  • 1.000 TL’ye varan puan ve indirim,
  • Mobil ödeme, QR Kod ile ödeme ve temassız ödeme,
  • Peşin alışverişleri sonradan taksitlendirme.

Müşteri sayısının oldukça fazla olduğu Wordcard’ı bir çok kişinin tercih etme sebebi, hem her yerde üye iş yeri olması ve kartın geçmesiyle birlikte, kullanım avantajları ve kampanyalarından dolayıdır. Sizde Yapı Kredi bünyesinde verilen bu kredi kartı ile avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. The Banker’in seçtiği dünyanın en değerli 10 kredi kartı arasında yer alan ilk ve Türk kredi kartı olan World, kullanıcılarına sunmuş olduğu kazançlar ve fırsatlarla öne çıkmaktadır. Size en uygun Worldcard’a başvuru yapmak için, World Mobil veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirebilir, başvurunuzu mobil şubeden hemen gerçekleştirebilirsiniz.

 

QNB FİNANSBANK – CardFinans

  • 1.500 TL’ye varan hediye puan,
  • Anında Kredi özelliği ile bankaya gitmeden kredi kartından kredi kullanma,
  • TaksitKolay ile tek çekim harcamaları sonradan taksitlendirme.

Qnb Finansbank tarafından verilen Cardfinans ile bir çok üye işyerinde alışverişlerinizi taksitli yapabilirsiniz. Ayrıca nakit çekimi ile nakit sıkışıklıklarınızı da önceleyebilirsiniz. Harcamalarınıza puan kazanarak, bu puanlarınızla alışverişler yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan görsele tıklayarak QNB Finansbank’ın resmi internet sitesine gidebilir, başvuru formunu doldurarak “anında” kredi kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Akbank Axess Kredi Kartı

Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartlarından birisi olan Axess kart alarak siz de avantajlı kampanya tekliflerinden yararlanabilirsiniz. Akbank’ın bünyesinde sunduğu axess karta sahip olmak için hemen online başvuru yapın ve kartınız ayağınıza kadar gelsin! Akbank kredi kartı bünyesinde pek çok farklı özelliği barındırmaktadır. Siz de onaylandığında anında tarafınıza gönderilecek kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız aşağıda bulunan hemen başvur butonuna tıklayarak hemen başvurunuzu Akbank’a gönderebilirsiniz. Kredi kartı başvuru formunu doldurduktan sonra cep telefonunuza onay sms’i gelecektir. Telefonunuza gelen kodu da ilgili alana girdikten sonra başvurunuz tamamlanacak ve kredi kartınız onaylandıktan sonra en kısa süre içerisinde tarafınıza gönderilecektir. Günümüzde kolay kredi kartı veren bankaları bulmak çok da zor değildir. Ancak her banka kredi kartı başvurularında kişilerin finansal geçmişi, kredi notu, kredi sicili, aylık geliri gibi bilgileri incelemektedir. Bundan dolayı kredi kartı başvurunuz her banka tarafından kabul edilmeyebilir. Ancak kredi kartı başvurusunda onay yüzdesini arttırmak istiyorsanız, müşteri sayısı az olan bankalara başvuru yaparak şansınızı yükseltebilirsiniz.

İlgini sayfa: Akbank kredi kartı başvurusu

 

Garanti Bankası Bonus Kredi Kartı

Garanti Bankası bünyesinde sunulan ve yüzbinlerce müşterisi olan Bonus, şüphesiz ki en çok tercih edilen kredi kartları arasında yer almaktadır. Harcadıkça kazandıran bu kart sayesinde, ayrıca alışverişlerinizi de taksitli şekilde yapabilecek, nakit çekim, puan kazanma gibi özelliklerden de yararlanabileceksiniz. Garanti Bonus’a özel olarak güncel kampanyalar ise Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde ücretsiz 2 taksit, OPET’te 40 TL’ye varan bonus puan, gıda/market ve akaryakıt harcamalarınızı 1 ay faizsiz erteleme, online giyim alışverişlerinde 45 TL’ye varan bonus, seyehat ve konaklama harcamalarında 40 TL bonus puan kazanabilirsiniz. Bonus kredi kartı veren bankalar sayfasına da bakarak bonus kredi kartı olan diğer bankaları da öğrenebilirsiniz.

İş Bankası Kredi Kartı

İş Bankası, Türkiye’de kredi kartı veren bankalar arasında en popülerlerinden biridir. Bankanın “Maximum” kredi kartı, düşük faiz oranları ve çeşitli avantajlarıyla bilinir. Ayrıca, banka müşterilerine özel teklifler sunar ve her ay yapılan harcamalar için nakit para iadesi sağlar.

Kredi kartı başvurusu için İş Bankası’nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya bankanın herhangi bir şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz.

 

Kredi Kartı Almak İçin Kredi Notu Kaç Olmalı?

Kredi kartı başvurusu yaptığınızda ilgili banka sizin kredi notunuza göre olumlu yada olumsuz dönüş yapacaktır. Öncelikle kredi alabilmek için en az 1200 puana sahip olmanız gerektiği gibi kredi kartında bu oran 1100 seviyeleri ve hatta bazı bankalarda 900’e kadar düşebilmektedir. Eğer kredi notunuz 900 seviyelerinde yer alıyorsa, maaşlı olarak en az 3 ay çalışmış ve çalışmaya devam ediyorsanız, geçmiş yıllarda kredi ödemelerinizi geciktirmeden yapmışsanız kredi kartı alabilmeniz için önünüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Peki bu saydıklarımızın en az birinde olumsuz bir seçenek varsa ve kredi kartı almaya engel bir durum söz konusuysa ne yapmalı?

  • Bankadan ilk olarak vadesiz bir hesap açın.
  • Belli bir miktar parayı bankaya yatırın.
  • Yatırılan parayla her ay düzenli olarak (internet şubesiden) faturalarınızı ödeyin. Ve hatta dolar alım satımı gibi şeyler de yapın. Banka üzerinde işlem yaptıkça kredi notunuz hızlı şekilde artacak ve kısa zaman sonraki tekrar başvurunuzda kredi kartınızı alabileceksiniz.

 

Kredi kartı aidatları 2023

Kredi kartı Yıllık ücreti ATM sayısı
Akbank Axess  108 TL  4.199
Denizbank Bonus  98 TL  3.054
QNB Finansbank  103 TL  2.822
Garanti Bankası Bonus  102 TL  4.973
Yapı Kredi World  117 TL  4.300
Odeabank Axess  108 TL  65
Halkbank Paraf  32 TL  3.741
İş Bankası Maximum  66 TL  6.460
TEB MasterCard  95 TL  1.728
Vakıfbank World  86 TL  4.025
TEB Bonus  95 TL  1.728
HSBC VİSA  97 TL  3.078
İng Bank Bonus  102 TL  1.537
Ziraat Bankası Maximum Gold  36 TL  4.163

 

Kredi Kartı Başvurusu Kaç Günde Sonuçlanır?

Kredi kartı başvurusu yaptığınız anda bankanın sistemine kart başvurunuz sıraya alınmaktadır. Bu aşamadan sonra banka çalışanları başvuru yapan kişinin kredi notunu, banka sicilini, gelirini ve geçmiş ödemelerini gibi farklı kriterlerini araştırmaktadır. Bu araştırma olumlu geçmesi halinde genellikle aynı gün içerisinde kart başvurusu sonuçlanmaktadır. En fazla ise 14 gün içerisinde kredi kartı başvurusu sonucu size sms ile gönderilecektir. Eğer sms ile başvuru sonucunuz gelmediyse Kredibankalar.com’dan ilgili bankanın kategorisine giderek kredi kartı başvuru sonucu sorgulama sayfalarına göz atabilirsiniz.

 

Bir Banka Kredi Kartı Vermezse Farklı Banka Verir Mi?

Her bankanın çalışma prensipleri farklıdır ancak genellikle birbirine benzer olarak hizmet verirler. Eğer geçmiş ödemeleriniz düzensiz, bankalar tarafından avukatlık olmuş ve kredi veya kredi kartı borcunuzu ödemediyseniz hiçbir bankadan kredi kartı alamazsınız. Fakat, aylık düzenli geliriniz var ve ilk başvurunuz olumsuz sonuçlandıysa bu durumda farklı bir bankaya başvuru yapabilirsiniz. Bir banka kredi kartı vermedi diye, farklı bir bankanın da vermeyeceği anlamına gelmez. Bazı bankalar 1.100 üzeri kredi puanı olan kişilere kredi kartı verirken, bazıları ise 1.100 altında olan, sicili bozuk olan, öğrencilere, ev hanımlarına ve farklı meslek gruplarından kişilere özel kredi kartlarını vermektedir.

Aynı Gün Kredi Kartı Veren Bankalar

Bankalara başvuru yaptığınızda genellikle aynı gün onaylanmasını isteriz. Oysa ki başvurunun sonucunu beklemek ve buna göre hareket etmek en doğru karar olacaktır. Eğer bir bankaya kredi kartı başvurusu yapmış ve sonuç alamamışsanız, hemen farklı bir bankaya kredi kartı başvurusu yapmayın. Aynı gün kredi kartı veren bankalar arasında Akbank, Enpara, Yapı Kredi, QNB Finansbank bulunuyor. Bu bankalara kart başvurusu yaptığınızda genellikle aynı gün sonuç çıkmaktadır.

 

Garanti Bonus kredi kartı aynı gün nasıl kullanılıyor?

Garanti BBVA’nın kredi kartı başvurusunu internet üzerinden yaptğınızda, kredi kartınız onaylandıktan hemen sonra internet şubenizde aktif olarak gözükecektir. Bu kredi kartı üzerine sanal kart oluşturarak hemen aynı gün kredi kartı kullanmaya başlayabilirsiniz. Asıl kredi kartınıza bağlı olarak kullandığınız internet bankacılığına kartınız onaylandıktan hemen sonra tanımlanacaktır. Garanti sanal kart, ücretsiz olarak oluşturulurken asıl kart üzerine tanımlanarak asıl kredi kartınızın limiti dahilinde oluşturulup kolaylıkla iptal edilebilir.

 

Gelir Belgesiz Kredi Kartı Alınır Mı?

Bankalar, kredi kartı başvurularında genellikle başvuru yapan kişinin sicili, kredi notu ve gelir durumuna bakarak yanıt vermektedir. Ancak, gelir belgesinin olmaması, kredi kartı başvurunuzun onay almayacağı anlamı taşımamaktadır. Gelir belgeniz olmasa bile kredi notunuz en az 1200 ve üzerindeyse bu durumda bankalara kredi kartı başvurusu yaptığınızda, kredi kartı başvurunusun onaylanması kolaylaşacaktır.

Gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar arasında Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti, Odeabank, Enpara gibi bankalar bulunuyor. Gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar sayfasından daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Kredi notunun kredi kartı almaya etkisi nedir?

Kredi notu, kredi kartı başvurularında en etkili değerlendirme aracıdır. Bankalar, bir kişinin başvurusunda ilk olarak kişinin kredi notunu sorgulayarak başlamaktadır. Kredi notunuzun en az 1100 üzerinde olması, kredi kartı başvurusunun onaylanma ihtimalini arttırmaktadır. Kredi notunu etkileyen faktörler ise:

  • Mevcut kredi durumu ve mevcut kredi kartı borç durumu %35
  • Yeni alınan kredi: %10
  • Kredi veya kredi kartı borç ödeme düzeni: %35
  • Kredi kullanma yoğunluğu: %10
  • Diğer nedenler: %9

En kolay kredi kartı veren bankalar olmak üzere, kredi kartı başvurusu yaptığınızda en önemli değerlendirme aracı kredi puanı olacaktır. Kredi notunuzu düzenli ve iyi seviyede tutmak için bankalarla aranızı iyi tutmalı,  ödemelerinizi düzenli olarak yapmalısınız.

 

Kredi notu kaç olursa kredi kartı başvurusu onaylanır?

  • 0 Puan: Riskli – Gelir durumunuza bağlı olarak kart başvurunuz değerlendirilir
  • 1 – 699 Puan: En Riskli – Düşük ihtimalle başvurunuz onaylanır
  • 700 – 1099 Puan: Orta Riskli – Düşük limitli kredi kartı onaylanır
  • 1100 – 1499 Puan: Az Riskli – Gelir durumuna bağlı olarak orta limitli kart verilir.
  • 1500 – 1699 Puan: İyi – Kesin onaylı kolay kredi kartı onaylanır.
  • 1700 – 1900 Puan: Çok iyi – Kesin onaylı kredi kartı alınır.

 

Bu sayfada kolay kredi kartı veren bankalar 2023 yılı verilerini paylaştık. Diğer yandan, kredi notu iyi olan herkese diğer bankalar da kolay kredi kartı vermektedir. Kredi kartı almadan önce yıllık aidat ücretlerini, yıllık kart giderini mutlaka kontrol ediniz. Yine aşağıda en kolay kredi kartı veren bankaları sıraladık. Siz de bu sayfadamızda yer alan bilgilere göz atarak herkese anında onaylı kredi kartı veren bankalara kredi kartı başvurusu yaparak, kolay kredi kartınızı anında onaylı alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir