QNB Finansbank Telefon Numarası Güncelleme

featured

Finansbank numara güncelleme işlemi yapmak istiyorsanız, bu sayfada yer alan bilgilerden yararlanarak hemen numaranızı değiştirebilirsiniz.

 

Bankalarda kayıtlı tutulan cep telefon numaraları, bankanızın kişisel güvenlik önlemleri alması için oldukça önemlidir. Herhangi bir işlem yapmak istediğinizde internet şubesine banka numaranızın dışında bir numarayla giriş yapamazsınız. Siz de Finansbank numara güncelleme yapmak istiyorsanız, bu sayfamızda bulunan verilerden yararlanabilir, numara değiştirme talebini QNB Finansbank’a iletebilir ve hemen numaranızı değiştirebilirsiniz.

Finansbank Telefon Numarası Değiştirme

Finansbank’ta kayıtlı bulunan cep telefon numarasını güncellemek ve değiştirmek isteyen herkes mutlaka banka şubesine gitmesi gerekmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Finansbank müşteri hizmetleri çağrı merkezini arayarak numara değişikliği yapılabilmekteydi ancak, artık artan güvenlik önlemleri dolayısıyla sadece Finansbank’ın şubelerinden “kimlik belgesiyle” müşteri temsilcisinden numara değiştirme talep formu doldurularak numara değiştirilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Finansbank sim bloke kaldırma

Ayrıca yukarıda bulunan bloke kaldırma sayfasına göz atabilir, Finansbank sim kartınızda numaranızı farklı bir operatöre taşımanız sonrasında oluşan bim blokesini kaldırabilirsiniz. Dediğimiz gibi Finansbank numara güncelleme talebinde bulunabilmek için, size en yakın Finansbank şubesini ziyaret etmeniz ve numara değiştirme talep formunu yada numara değiştirme dilekçesini vermeniz gerekmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir