İş Bankası Şikayet Hattı

featured

Sizler de şikayet, öneri ve taleplerinizi İş Bankası Şikayet Hattı sayesinde çözüme kavuşturabilirsiniz.

 

Günümüzde bankalar çeşitli kanallar aracılığı ile vatandaşlara birçok hizmet sunuyor. Bankaların sunduğu hizmetten memnun kalmayan vatandaşlarımızın sayısı, memnun kalan vatandaşlarımız gibi oldukça fazla. Banka sektöründe karşılaştığınız, her türlü şikayetinizi destek hatlarına iletebilirsiniz. İş Bankası Şikayet Hattı numarasına, sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Şikayet, öneri ve taleplerinizi en kolay şekilde, banka şikayet hatlarını arayarak iletebilirsiniz. İş Bankası, Türkiye’nin en eski bankasıdır ve müşteri sayısı oldukça fazladır. Bütün müşterilerini elde tutabilmek için, müşteri memnuniyeti vizyonu ile hareket eden banka, şikayetlere oldukça önem vermektedir. Şikayetlerinize en kısa sürede çözüm bulunacak ve yaşadığınız mağduriyet düzeltilecektir. İş Bankası Şikayet hattı sayesinde, sizler de şikayetlerinize kısa zamanda çözüm bulabilirsiniz.

İş Bankası Şikayet Hattı
0212 316 0404 / 0850 724 0724

İş Bankası müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için, her türlü şikayet ve önerileri değerlendirmeye alıyor. İş Bankası’na yapmış olduğunu şikayet, öneri ve talepler büyük bir titizlikle incelenir. Yapmış olduğunuz şikayet ve önerileri dikkate alan İş Bankası, çözümlemeler sonucu, çalışmalarını da düzeltmektedir. İş Bankası müşterileri şikayetlerini, aşağıdaki yollarla iletebilirler;

1. İletişim formu doldurabilir, her türlü rahatsızlığınızdan bahsedip önerilerinizi dile getirebilirsiniz. (https://www.isbank.com.tr/TR/bize-ulasin/Sayfalar/iletisim-formu.aspx)
2. Şikayetlerinizi posta yoluyla, müşteri ilişkileri adresine (İstanbul) yollayabilirsiniz.
3. 0 212 316 04 04 (yurtdışından +90 212 316 04 04) hattına faks yollayarak şikayetlerinizi iletebilirsiniz.
İş Bankası Şikayet Hattı’na şikayet ve önerilerinizi, yukarıdaki kanallar aracılığı ile iletebilirsiniz. https://www.isbank.com.tr/TR/bize-ulasin/Sayfalar/iletisim-formu.aspx adresinden, nasıl bir bildirim yapmak istiyorsanız (Soru/İstek, Öneri/Görüş, Sorun/İtiraz) onu seçerek, formunuzu tamamlayabilirsiniz. Şikayet destek hatları sayesinde bankalar, yaşanabilecek ekonomik sıkıntıların ve çeşitli aksaklıkların önüne geçebiliyor. Şikayetlere kısa sürede çözüm üreterek, müşterilerini elde tutmayı başaran bankalara, destek hatları bir ışık oldu. Sayfamızda sizler için, İş Bankası şikayet hattı ile ilgili merak edilen bilgileri araştırdık. Şikayetinizi en kısa zamanda bankaya iletebilirsiniz. Şikayet, öneri ve taleplerinize en kısa zamanda çözüm bulunacak ve sizlere telefon, e-mail aracılığı ile bilgi verilecektir. Ülkemizin en eski bankası olan İş Bankası ile her türlü şikayetinize çözüm bulabileceksiniz.

İş Bankası sayfaları:

İş Bankası mevduat faiz oranları
İş Bankası müşteri hizmetleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir