Garanti Bankası Kartsız Para Gönderme

featured

Atm üzerinden para yollamak istiyorsanız Garanti kartsız para yollama yada çekmek isteyenler bu konumuzu inceleyebilir. Garanti kartsız para yatırma işlemleri konumuzda yer almaktadır.

 

Türkiye’de hizmet veren özel bankalar arasında yer alan Garanti Bankası ile ATM’lerden kartsız olarak para gödnerebilir yada çekebilirsiniz. Son zamanlarda en çok araştırılan konulardan birisi olan Garanti kartsız para yollama yada çekmek isteyen kişilere özel olarak bu araştırma konumuzu yayınladık. Ayrıca Garanti Bankası bankamatiklerinden birçok bankacılık işlemlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz.

Garanti Bankası kartsız para yatırma

Garanti Bankası bankamatikleri aracılığıyla kartsız olarak para yollayabilir ve çekebilirsiniz. Banka hesabı olmayanlar için bu konumuz üzerinden nasıl yollanacağı hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca banka kartı yanında olmayanlar da ATM’lere giriş yaparak fatura ödeme, para transferi, kontör yükleme, borç ödeme ve birçok işlem yapılabilmektedir. Garanti Paramatikler aracılığıyla “Bankasız havale – para gönderme” menüsünden istediğiniz bir cep telefon numarasına para tranferi yapabilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek Garanti bankamatiklerinden kartsız olarak para gönderebilir ve çekebilirsiniz.

  • TC kimlik Numaranız, Doğum tarihiniz, cep telefon numaranız ve alıcı kişinin Tc kimlik numarası ile telefon numarasını yazıp, göndermek istediğiniz tutarı yazdıktan sonra paranızı atm’deki açılan para bölmesine yerleştirin. İşlemi onayladıktan sonra paranız güvenli bir şekilde karşı tarafa gönderi
  • Garanti kartsız para çekme, Size gelen Bankasız Havale işlemlerini ise, herhangi bir Garanti Bankası ATM’lerinden, T.c kimlik numaranızı ve doğum tarihiniz ile size para transferi yapan kişinin cep telefon numarası ve gönderilen para miktarını yazmanız yeterlidir.

Garanti kartsız para yatırma ücreti ise havale için 7 TL, EFT için ise 10 TL yansıtılmaktadır. Garanti Bankası paramatiklerinden kartsız olarak bir hesaba yada cebe havale yapabilir, yada başka banka hesabına eft yapabilirsiniz.

KARTSIZ YAPABİLECEĞİNİZ DİĞER İŞLEMLER:

Kartsız yapabileceğiniz diğer işlemler:
 

  • Cepbank para çekme: Bankamatiklerden Cepbank ile gelen parayı, cep telefonunuza gelen şifre ile çekebilirsiniz.
  • Mobil İmza ile para çekme: Garanti ATM’lerinden Mobil İmzanız’ı kullanarak, işleminizi cep telefonunuza gelen sms ile onaylayıp, vadesiz hesabınızdan günlük 800 TL’ye kadar para çekebilirsiniz.
  • Şifrematik ile para çekme: Garanti ATM’lerinden müşteri numaranız, telefon numaranız ve cep şifrematik’in ürettiği şifreyle beraber günde 800 TL’ye kadar para çekimi yapabilirsiniz.
  • İhtiyaç kredisi başvurusu: Bireysel ihtiyaç kredisi başvurusunu Garanti Bankası atmlerinden yapabilirsiniz.
  • Üniversite harçları: Okul harçları ve ÖSYM ödemelerini şubede sıra beklemeden bankamatiklerden yapabilirsiniz.
  • Kontör yüklemesi: Cep telefonunuzun faturasını ödeyebilir, kontör yüklemesi yapabilirsiniz.
  • Şans oyunları: Garanti Atm’leri aracılığıyla, Bilyoner ve Nesine hesabınıza para gönderebilirsiniz.

 

 

Bunları da inceleyin:
Garanti cebe havale nasıl yapılır?

Atmden kartsız para transferi

 

 

Sizde bu konu üzerindeki bilgilerden yararlanarak, Garanti kartsız para yatırma yada gönderme, para çekme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca konumuzda Garanti Bankası atmlerinden kartsız olarak yapabileceğiniz şeyleri de sizlerle paylaştık.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir