Senet Kıran Bozan Bankalar ve Firmalar EN UYGUN SENET KIRDIRMA

featured

Elinde bulunan senet kırdırma 2019 yılında yapmak isteyenler için bu sayfayı hazırladık. İşte en uygun komisyonla senet kıran bankalar, faktöring firmaları ve yerler.

 

Senet kıran bankalar araştırması yapıyorsanız sizde senet bozan yerler araması yapıyorsunuz demektir. Senet kırdırma geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda bankalar ve bazı faktöring firmalarından yapılabilmektedir. Ancak senet kırdırmadan önce dikkat edilmesi gerekenler vardır ve biz bunları sizler için aşağıda açıklayacağız. Senet bozdurmak çok kolay bir işlemdir, sizde elinizdeki seneti kolaylıkla nakite çevirebilirsiniz ama burada önemli olan şey yüksek komisyon ödemeden en uygun komisyonlarla senet bozdurmaktır.

Senet kırdırma 2019

Elinizdeki 10 bin liralık bir senete 5 bin TL komisyon ödemek çok yanlış bir durumdur. Bazı senet bozan yerler bu şekilde çalışmakta ve elinde senet olan kişilere mağdur duruma sokmaktadır. Bu nedenle bizde senet bozan yerleri ve kişileri düşük oranda senet bozan yerler olarak tanıtımını yapacağız. Bunun için en uygun senet bozan bankaları listeleyerek konumuza devam edebiliriz. Elinizde bulunan senet ve senetleri günü gelmeden bozdurabileceğiniz adresleri paylaşıyoruz. Bu sayfa üzerinden senet bozan bankalar ve faktöring firmalarına ulaşmanız mümkündür.

Senetle kredi konusuna da bakabilirsiniz.
SENET ALAN BANKALAR 2019

Tüm bankalar senet karşılığı nakit vermekte ve senet bozmaktadır. Bunun nedeni ise senet bozma işinde yüksek komisyon oranlarının olmasından dolayıdır. Vade süresi 2 ay kalan senetler bile yüksek oranlardan bozulur. Çek ve senet alan bankalar arasında olarak senet kıran bankalar; QNB Finansbank, İng Bank, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, Halk Bankası bulunmaktadır.

Senet kırdırma oranları 2019 yılı için %7 ile %15 arasında değişiklik göstermektedir. Yüksek komisyon ödemek istemeyen kişiler ise, senet kırdırmak istiyorum diye söyleyenler senet bozma hesaplama işlemi yapmak için araştırma yapmaktadır. Bunun için de internet üzerinden bir çok site kullanılabilir. Senet bozdurmadan önce senet kırdırma oranlarını mutlaka karşılaştırın.

Bankalar ve faktöring firmaların yanı sıra senet kıran kuyumcular, tefeciler ve bazı kişiler vardır. Ancak bu kişiler yasal olarak çalışmamakta ve yaptıkları işlemler suç sayılmaktadır. Bankaların alternatifi olarak görülen faktöring firmaları özellikle Tam Faktöring ve Yaşar Faktöring uygun komisyon oranlarıyla senet kırmaktadır. Diğer yandan elinizde bir çek bulunuyorsa asağıda sunmuş olduğumuz konuya da bakınız.

Çek kıran bankalar 2019

Bankaya verilen senetin ödenmemesi durumunda ne olur, vadesi geçmiş senet nasıl kırdırılır? gibi sorular soran kişiler de bankalardan yada faktöring firmalarından hizmet alabilirler. Günü gelmeyen senetleri bozdurmak için de yukarıda sunduğumuz bankaları yada faktöring firmalarını tercih edebilirsiniz. Senet kırdırma ile ilgili tüm sormak istediklerinizi aşağıda bulunan yorum bölümüne yazabilir ve bizden ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir